Unikátna svadba pre každú: Týchto 6 trendov ti nesmie chýbať

Svadba je veľkým dňom pre väčšinu žien. Čakáme naň celý život a predstavujeme si, aký asi bude. Ako budeme vyzerať a kto bude stáť po našom boku. Občas je to však veľmi náročné na prípravu, a preto potrebujeme niekoho, kto nám pomôže. Magazín Vogue pre budúce nevesty pripravil trendy tohto roka. Možno niektoré z nich ohúria aj teba.

Nádherné šaty, v ktorých sa cítiš ako najkrajšia žena pod slnkom. Topánky, ktoré sú hodné Popolušky a princ, ktorý stojí po tvojom boku a utiera si slzy dojatia. Asi tak si môžeš predstaviť svoj veľký deň. Svadba nie je len taký obyčajný akt, ktorý končí podpisom a zmenou priezviska. Vieš si z nej urobiť pamiatku a pri spomienke na ňu ťa vždy zahreje pri srdci.

Pokiaľ si už v štádiu, že plánuješ svoju svadbu, v nasledujúcich riadkoch ti poskytneme niektoré trendy, ktoré sú v roku 2024 v móde.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa @allneedfashion_

Aj svadba má svoje trendy

Mohutné kytice

Napriek tomu, že je v domácnostiach čoraz viac populárny minimalizmus, o čom sa dočítaš v TOMTO článku, na svadbách je to opak. Do módy prichádzajú obrovské kytice plné všelijakých kvetov. Vyzdobené sú nimi stoly a nevesta má, samozrejme, v rukách tú najdokonalejšiu.

Ako inšpiráciu na aranžmány môžete použiť aj klasické ovocie, ktoré doplní túto výzdobu a zároveň ju ozvláštni. Celá táto kvetinová oáza by mala byť v staromódnom štýle. A teda skús siahnuť skôr po tradičných kvetoch.

Unikátna svadba pre každú: Týchto 6 trendov ti nesmie chýbať
zdroj: Pexels/Dmitry Zvolskiy

Nezvyčajný ohňostroj

21. storočie v sebe ukrýva mnohé čarovné kúsky, ktoré sme si predtým ani nedokázali predstaviť. Napríklad ohňostroj, ktorý však už nie je nebezpečný a plný dymu či búchania.

V tomto prípade ide skôr o svetelnú show, o ktorú sa vedia postarať drony. S touto novodobou hračkou dokážu vytvoriť celé choreografie, ktoré určite o polnoci ozvláštnia aj tvoju svadbu. Navyše sa nemusíš obávať, že by ti to niekto zatrhol.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Life