Minimalizmus v tvojom bývaní: Rady ako pretvoríš svoj domov

Skutočný domov nie je len o rodine, ale aj o krásnom bývaní, po ktorom túži asi každá z nás. Ako ale z chaosu, ktorý u vás vládne vytvoríš jednoduchosť? Neboj sa zbaviť vecí, ktoré už dávno nepotrebuješ, a takisto je niekedy menej viac. V tom je celá podstata tohto dizajnu. Pokiaľ si sa v tom našla, tak neváhaj a prečítaj si naše rady, ktoré ti zariadia jednoduchý, ale zároveň vkusný domov.

Niekedy je veľmi ťažké určiť si, čo sa ti vlastne v domácnosti páči. Aké kombinácie farieb, nábytku a linky ti treba zabezpečiť, aby to bolo podľa tvojich predstáv. A potom je tu moment, kedy si uvedomíš, že v jednoduchosti je krása a siahneš po minimalizme, ktorý vytvorí tvoj domov. Pokiaľ ideš zo začiatku bývať sama, tak ti určite pomôžu aj rady, ktoré nájdeš TU.

Minimalizmus v tvojom bývaní: Rady ako pretvoríš svoj domov
zdroj: Unsplash/Minh Pham

5 rád, ako vytvoriť domov podľa minimalizmu

Nepotrebnosti okamžite preč

Najhorší prehrešok, ktorý si môžeš v domácnosti vytvoriť, je to, keď máš všade všetko povykladané. Tieto lapače prachu už dávno vyšli z módy, a preto si ich neudržiavaj u seba ani ty. Ďalej je potrebné, aby si spravila radikálny poriadok a počas neho doslova povyhadzovala všetko, čo nepoužívaš. Aj keď to bude ťažké, pretože každá z nás si rada odkladá veci, veď čo keby ich raz bolo treba, ale ver mi, nebude.

Tieto zbytočnosti sa akurát starajú o to, že máš preplnené zásuvky, v ktorých nevieš nič nájsť. Tak isto aj tvoje poličky a skrinky praskajú vo švíkoch, a preto si večne v chaose. To všetko musí zmiznúť, a vtedy si uvedomíš, aké je čaro jednoduchosti. Odrazu bude tvoj domov krásny, uprataný a v štýle minimalizmu.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Life