znamenia

Láska dokáže byť krásna, no niekedy je náročnejšie ju žiť. Nie každý to totižto dokáže. Astrológia však hovorí, že štyri znamenia zverokruhu to dokážu veľmi dobre a k svojim partnerom sú vždy milujúce a vášnivé. Čo je dôvodom?

Znamenia, ktoré sú veľmi vášnivé

Baran

Ľudia narodení v tomto znamení sú známi svojou nebojácnou, dobrodružnou a zmyselnou povahou. Sú zároveň synonymom vášne. Keď sa Baran zamiluje, dáva do toho všetko.

Jeho ohnivý duch zapaľuje plamene vášne, čo z tohto znamenia robí neuveriteľne oddaného a nadšeného partnera. Nikdy sa nebojí prevziať vedenie vo vzťahu a jeho láska je taká divoká, ako je to len možné.

Žena chce dať mužovi pusu
zdroj: Unsplash/Ana Curcan

Lev

Tieto bytosti sú známe svojimi charizmatickými a vášnivými osobnosťami. Sú to zároveň prirodzení vodcovia a milujú byť v centre pozornosti. Keď sa zamilujú, robia to s bezkonkurenčnou intenzitou a oddanosťou.

Ak Lev miluje, jeho láska je veľkolepé predstavenie, ktoré je plné dôkazov náklonnosti a rád partnerovi navodzuje pocit domova. Je veľkorysí a ochotný urobiť niečo navyše, aby sa jeho polovička cítila milovaná.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy