Kamarátstvo s výhodami

Kamarátstvo s výhodami nie je len o dvoch ľuďoch, ktorí sa fyzicky priťahujú. Majú akúsi dohodu, ktorú sa snažia dodržiavať. Ide o vzťah, ktorý prebieha prevažne len v posteli. Dvaja ľudia sa nechcú viazať, no majú určité potreby a chcú sa niekde, alebo teda na niekom, vybúriť.

Ak do toho ideš rovno s tým, že sa z toho vykľuje láska, asi robíš chybu. Netreba si hneď všetko plánovať, aby si potom nebola sklamaná a príliš ti neublížil neúspech. Krásne veci majú predsa prísť prirodzene a úplne bez nátlaku.

Vďaka našej výhodnej ponuke sa ti ale podarí zistiť, či je kamarátstvo s výhodami výhodné alebo by si sa do toho radšej nemala nepúšťať. A prezradí ti to rovno odborníčka v jednom z našich exkluzívnych rozhovorov. Tento článok je však súčasťou nášho PREMIUM predplatného. No ty si ho teraz môžeš odomknúť aj s jednou extra výhodou.

Dvojité kamarátstvo s výhodami

Ak si u nás zaplatíš mesačné PREMIUM, následne odporučíš náš portál niekomu z rodiny, partnerovi alebo kamarátke cez sekciu „Pozvať priateľov“, obaja tak získate mesačné predplatné zadarmo. Dávaj však pozor, pretože nás môžeš odporučiť maximálne piatim osobám.

Kamarátstvo s výhodami alebo vzťah
zdroj: Instagram/dirtybootsandmessyhair

Po tom, ako si daná osoba vytvorí nový účet cez link, ktorý si jej poslala, ty a ona dostanete mesačné predplatné úplne zadarmo. Budete tak môcť čítať všetky články neobmedzene a bez reklám. A týka sa to až 5 portálov – Startitup, Odzadu, Emefka, Fontech a Interez.

Nevadí, ak naše PREMIUM využívaš už dlhodobejšie. Aj v takom prípade nás môžeš odporučiť priateľovi. Pre teba bude bezplatný nasledujúci mesiac, ktorý ešte nemáš zaplatený a pre tvoju kamošku, ktorá bude našou novou predplatiteľkou, to bude prvý mesiac po registrácii.

Ak sa cez teba do nášho predplatného prihlásia všetci piati kamaráti, ty nebudeš musieť platiť až 5 mesiacov. Potom bude naďalej pokračovať tvoje zakúpené PREMIUM v plnej výške. Jedného človeka ale môžeš pozvať iba raz.

Je však dôležité vedieť, že ak si už naše predplatné v minulosti mala a teraz niekoho pozveš, benefity ti nebudú fungovať. Musíš sa prihlásiť cez iný e-mail, ako iná osoba.

Odzadu
zdroj: odzadu.sk

Naše zamknuté články si tak s kamarátkami budete môcť vychutnávať spoločne. Získate skvelé rady a tipy od odborníčok, ktoré si potom medzi sebou môžete zdieľať. Zistíte, ako niekoho odhaliť, že je do teba zamilovaný. Dozvieš sa aj to, prečo nemôžeš otehotnieť alebo ako sa po rozchode či strate milovaného partnera znovu v živote posunúť ďalej a mnoho ďalšieho.

Odborné rady ti dáme aj čo sa týka milostného života. Takto to teda bude „dvojité“ kamarátstvo s výhodami. Budete mať benefity u nás, ale aj v posteli. Čo povieš na takúto ponuku?

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating