Zuzana Plačková

Uplynulú sobotu zažili všetci fanúšikovia skupiny Kontrafakt predčasné Vianoce. Trojica raperov odpálila svoj životný koncert, na ktorom, samozrejme, nemohla chýbať ani manželka Patrika Vrbovského Jasmina Alagič a ich kamarátka Zuzana Plačková. Práve ona sa na Instagrame podelila o spoločnú momentku.

Známe slovenské influencerky si rozumejú nielen v pracovnej oblasti, ale aj tej súkromnej. Zuzana Plačková a Jasmina Alagič sú veľmi dobré priateľky, ktoré sa pravidelne navštevujú a trávia spolu voľný čas.

Naposledy sa celebritné kamošky stretli uplynulú sobotu v českej metropole. Baby si vyhodili z kopýtka a roztočili to v pražskej O2 aréne na top hity našej hip-hopovej legendy. Kontrafakt totiž pri príležitosti svojho 20. výročia usporiadal najväčší koncert kariéry.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic)

Jasmina sa ako vždy vložila do rúk svojho dvorného vizážistu Milana Švingála, ktorý z nej spravil doslova inú ženu. Po tom, čo jej parťáčka zverejnila na Instagrame spoločný záber zo šou, fanúšikovia baby zbombardovali samými komplimentmi. Krásky si tak o sebe mohli prečítať, že vyzerajú ako americké hviezdy, bábiky či gazely.

Jeden z komentárov to však úplne zaklincoval. „Jasmina tu vyzerá ako Dary mladšia sestra,“ napísala Zuzkina sledovateľka, ktorá moderátorku Česko-Slovensko má talent prirovnala ku Patrikovej expriateľke. „Jasmina vyzerá ako Jennifer Lopez mladšia sestra,“ odpovedala jej s humorom Zuzana Plačková. Spomínanú snímku nájdeš práve na jej profile  — TU —, musíš ju ale sledovať, pretože má súkromný profil.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič (@jasmina_alagic)

Zdroj: Instagram/queen.plackova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News