Natálie Kočendová

Česká modelka Natálie Kočendová sa okrem súťaže krásy dostala do povedomia verejnosti aj vďaka obľúbenej šou Love Island. Natálie sa teraz vybrala na koncert speváckej divy a ako ukázala na Instagrame, s vizážou sa poriadne vyhrala. Tento sexi outfit musíš vidieť aj ty.

Natálie Kočenodvá je obľúbená česká modelka, ktorú na Instagrame sleduje už výše 218-tisíc followerov.

Konečne zažíva krásne momenty

V roku 2020 sa kráska stala druhou vicemiss v súťaži krásy u našich českých susedov. Počas tohto obdobia však všetkých fanúšikov šokovala tehotenstvom. Aj keď je tento stav v Miss zakázaný, Natálii titul aj všetky benefity napokon nechali a o výhru neprišla.

Kráska bola vtedy tehotná so svojím priateľom – barberom Lakym Royalom. O bábätko však v šiestom mesiaci tehotenstva prišla. Ako sama neskôr priznala, vtedy žila dva dni s mŕtvym bábätkom v sebe.

Minulý rok sa následne Natálie stala najkrajšou ženou sveta a neskôr sa rozhodla odcestovať aj na Kanárske Ostrovy, kde žiarila v zoznamovacej šou – Love Island. Jej srdce si tu získal mladý futbalista Dávid Vitásek. Aj keď sa ešte počas pobytu vo vile o ich vzťahu špekulovalo, dvojica je doteraz spolu šťastná a neskutočne im to pristane.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Natálie Kočendová (@natalie_kocendova)

Kočendová musí mať poriadnu odvahu

Kočendová veľmi rada cestuje po svete a ak ju sleduješ na Instagrame, pravdepodobne ti neuniklo, že sa momentálne nachádza na dovolenke v Španielsku. Práve počas tohto pobytu sa vybrala aj na koncert obľúbenej speváčky Beyoncé.

Natálie si však dala na svojom outfite aj celkovej vizáži poriadne záležať a na koncerte bezpochyby zaujala nejedno oko. V komentároch na Instagrame jasá nejeden fanúšik a podľa ich slov na toto oblečenie musela nabrať poriadnu odvahu. Natálie je však bezpochyby krásna žena a v krátkych bielych šatách a klobúku nádherné žiarila.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Natálie Kočendová (@natalie_kocendova)

Čo povieš na tento sexi outfit ty?

Zdroj: Instagram/natalie_kocendova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News