Známa kráska Bella Hadid

Známa kráska Bella Hadid sa pred týždňom na svojom Instagrame pochválila úžasnou správou. Kedysi mala problémy s alkoholom, no dnes je čistá a oslavuje 5 mesiacov abstinencie. 

Verejne sa k závislosti priznala v januári pred rokom pre magazín InStyle. Milovala som alkohol a dospelo to do bodu, keď som dokonca začala rušiť večierky, pri ktorých som mala pocit, že sa nebudem vedieť ovládať,“ vysvetlila a dodala, že lekára požiadala o röntgen, kde uvidela účinky alkoholu na jej mozog a potom bolo pre ňu oveľa ťažšie zdvihnúť pohár.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Bella 🦋 (@bellahadid)

Cesta modelky bez alkoholu ale už vraj začala v súkromí v roku 2019, kedy bola podľa portálu „na dne“. O dva roky neskôr priznala aj psychické problémy a úzkosti. Aby jej fanúšikovia verili, na svojom Instagrame zverejnila niekoľko fotiek v slzách ako dôkaz.

Známa kráska je „čistá“ už 5 mesiacov

Slávna modelka práve pred týždňom na svojom Instagrame zverejnila sériu fotiek v červených šatách s veľavravným popisom.

Bella Hadid pod príspevok napísala iba: „5 mesiacov“ a pridala k tomu niekoľko emodži, ktoré svedčia o tom, že taký dlhý čas je bez alkoholu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Bella 🦋 (@bellahadid)

Fanúšikovia sú na modelku hrdí. Pod týmito fotkami takmer ihneď pridali podporné a gratulačné komentáre. Medzi nimi sa objavili aj známe celebrity, ako napríklad modelka Naomi Campbell či jej mama Yolanda.

Zdroj: InStyle, Instagram/bellahadid

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News