Ženské komplexy

Som príliš malá, nemám dokonalú postavu, mám pehy. To sú komplexy, ktorými trpí mnoho žien po celom svete. Naopak, sú to veci, čo sa mužom páčia, preto si z nich rozhodne nerob ťažkú hlavu. Profil Top 5 do 2 minút na TikToku má na to jasný názor.

Na zaujímavý profil Top 5 do 2 minút si už na TikToku možno natrafila. Mužský hlas tam vo videách do 2 minút stihne prezradiť 5 zaujímavostí, o ktorých si možno ani len netušila. Týka sa to rôznych oblastí z každodenného života ľudí.

V jednom z videí ide o ženské komplexy, z ktorých by si si nemala robiť ťažkú hlavu, pretože muži ich na ženách aj tak milujú a zdajú sa im veľmi atraktívne.

Ženské komplexy
zdroj: Unsplash/rafaelladiniz

1. Veľký zadok

Samozrejme, že medzi chalanmi sa nájdu aj takí, ktorí majú na ženách radi malý zadok, mužskú vyšportovanú postavu alebo široké plecia. Väčšine však podľa Top 5 do 2 minút príde príťažlivý veľký zadok. Ak máš teda postavu v tvare presýpacích hodín či hrušky, nemáš mať prečo komplexy.

Veľký zadok je symbolom ženskosti a plodnosti. Niektorým babám to už došlo a dávajú si svoje pozadie zväčšiť umelo. Ako napríklad raperka Nicki Minaj a lebo známa Slovenka Zuzanita.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Zilincikova (@z.u.z.a.n.i.t.a)

2. Malá výška

Väčšina mužov, samozrejme, miluje dievčatá, ktoré sú od nich nižšie. Čím nižšie, tým lepšie. Prečo to tak je?

„Chalanom imponuje, keď môžu dievča skoro celé objať. Naviac, u nich funguje pradávny ochranný pud a keď majú vedľa seba malého trpaslíka, dodáva im to aj sebavedomie a pocit, že k nim ich druhá polovička vzhliada,“ tvrdí Top 5 do 2 minút.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating