Geissenovci

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

O tom, že našu krajinu navštívila milionárska rodina Geissenovcov, si už určite počula. Po škandáloch, ktorých u nás vytvorili hneď niekoľko, prišiel šok. Geissenovci skončili aj v rukách lekárov, ktorý odhalili nepeknú diagnózu Roberta. Informoval o tom portál Pluska.

Minulý rok sa vôbec po prvýkrát objavila v našej krajine milionárska rodina Geissenovcov. Rodičia Carmen a Robert prišli aj s ich dcérami Shainou a Davinou. Na Slovensku ich čakal luxus, o ktorom sa mnohým z nás len sníva.

Geissenovci vytvárali jeden škandál za druhým

V našom predchádzajúcom článku sa objavili šokujúce informácie o krádeži na Bratislavskom hrade. Išlo o odlupovanie zlata vsadeného do stien, vtedy tak spravila jedna z dcér – Davina . Druhým škandálom, ktorý u nás Geissenovci spravili, bolo vozenie sa vo veteráne, kedy im robila spoločnosť motorka so zapnutou húkačkou. Toto je však v našej krajine zakázane.

Rodinu čakal na našom území naozaj bohatý program – ochutnávky vína, oddych, wellness, ale takisto zdravotná prehliadka.

Robertove zdravotné výsledky neboli vôbec dobré

Ako píše Pluska, práve súčasťou dňa stráveného starostlivosťou o telo i ducha bola aj zdravotná prehliadka. Carmen tu zažiarila výbornými krvnými výsledkami, jej manžela čakala desivá diagnóza. „Ach, ach,“ zneli slová Carmen po vzhliadnutí Robertových výsledkov.

Geissen

Toto však nebolo prvýkrát, čo Robert takto znepokojil rodinu. Podľa lekárov by si mal svoj krvný tlak merať častejšie. Nemal by sa rozčuľovať a mal by byť v pokoji. Ako však sám milionár podotkol, podľa neho sa to v živote s tromi ženami nedá.

Rodina si takisto dopriala ochutnávku vín v najväčšej vínnej pivnici v strednej Európe. Toto sa najviac páčilo práve Carmen, mladé dcéry však pohrdli aj nad tými najznámejšími vínami. Týmto dvom slečnám je asi takmer nemožné vyhovieť a návšteva Slovenska ich zjavne moc neohúrila. „Vyzerá to ako v mučiarni,“ poznamenala jedna z nich.

Zdroj: Pluska

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News