Znamenia zverokruhu

Keď sa nám niekto páči, začíname sa správať úplne inak ako bežne. Rôzne znamenia zverokruhu majú svoje špecifické správanie, keď sa im niekto páči. Niekto je strašne nervózny a niekto je až príliš romantický a milý.

Aké správanie je typické pre tvoju skupinu znamení?

Zemské znamenia

Býk, Panna a Kozorožec sa s tebou môžu začať hrať. Budú robiť rôzne romantické gestá, ktorými sa ti budú snažiť dať najavo, že sa im páčiš. Bude to veľmi milé a skôr či neskôr tomu pravdepodobne podľahneš.

Zároveň sa pri tebe tieto znamenia zverokruhu môžu veľmi hanbiť, zabúdať slová a budú nervózne. Sú pripravené pre teba urobiť všetko, čo si len zmyslíš a ísť s tebou tam, kam chceš ty. Vo všetkom ťa budú podporovať a pomáhať ti.

Vzdušné znamenia

Blížencov, Váhy a Vodnára prezradí naozaj zvláštne správanie. Na prvý pohľad sa ti môže zdať, že asi nie sú úplne v poriadku, ale to len kvôli tomu, že keď sa im niekto naozaj zapáči, tak sú strašne nervózni. Budú sa veľmi snažiť vyzerať lepšie než bežne a zase len kvôli tomu, aby sa ti zapáčili.

Občas však môžu zvoliť aj takú taktiku, že sa budú tváriť až prehnane odmerane a ako keby si ťa ani nevšímali. Ale aj počas toho sa budú snažiť flirtovať. Takže to, že sa páčiš predstaviteľom vzdušných znamení zverokruhu, zistíš podľa ich prehnaných reakcií.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy