Žena pracuje na notebooku

Rozbehnúť vlastné podnikanie sa môže niekomu javiť ako nesplniteľný sen, no v skutočnosti to je ľahšie, než by si čakala. Stačí dobrý nápad a stratégia a tie byrokratické záležitosti vyriešiš už pomerne ľahko. Ak by si chcela „požehnanie“ aj od hviezd a osudu, pre 3 znamenia zverokruhu máme dobré správy.

Podľa horoskopu majú tieto 3 znamenia vysoké šance, že sa im v roku 2023 podarí rozbehnúť a udržať vlastné podnikanie. Ak nad tým už dlhšie premýšľaš, mala by si sa prestať báť a ísť konečne do toho. Kedy, keď nie teraz?

Baran

Tvoje znamenie vykročilo do tohto roka správnou nohou a pošťastiť sa ti môže práve v kariérnej oblasti. Možno už dlhšie nie si spokojná vo svojej práci, prípadne chceš podnikať zatiaľ popri zamestnaní. Nech sa rozhodneš akokoľvek, bude sa ti dariť hneď od začiatku. Dávaj si jedine pozor na to, komu budeš dôverovať, aby sa nestalo, že ťa niekto oklame alebo využije tvoj rast.

Žena pracuje v kaviarni
zdroj: Žena pracuje v kaviarni

Blíženci

Hviezdy ti radia, aby si začala robiť to, čo ťa naozaj baví a neostávala v robote len preto, že si v nej zarobíš. Vo svojej hlave máš presnú víziu na to, čo by ťa napĺňalo, preto začni vypracúvať svoj podnikateľský plán. Stačí postupne, v tomto prípade platí, že pomaly ďalej zájdeš. Najväčší úspech ťa má čakať okolo leta, takže dovtedy máš dosť času na všetky papierovačky a vybavovanie.

Ryby

Horoskop na január predpovedal, že tvoje znamenie môže prísť o prácu, no nebude to nadlho, pretože sa môžu objaviť nové príležitosti. Síce stále váhaš a bojíš sa ísť do niečoho, čo nepoznáš, no mala by si trochu zariskovať. Možno nebudeš zarábať veľké peniaze hneď na začiatku, no postupne si vypracuješ dobré meno a ľudia sa o teba budú zaujímať viac a viac. Ak by si to teraz nevyužila, ďalšia šanca by sa už nemusela opakovať.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy