Týždenný horoskop

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

December je už v druhej polovici a zrejme nikto nemyslí na nič iné, než na blížiace sa Vianoce. Kým však príde víkend, čakajú nás ešte posledné pracovné dni pred sviatkami. Týždenný horoskop ti odhalí, čo od nich môžeš očakávať.

Budú to pre teba už len pohodové dni alebo naplno prepadneš stresu? Zisti to podľa svojho znamenia!

Prečítaj si svoj týždenný horoskop

Baran

Už len pár dní práce, to predsa dáš. Budeš ich mať stále veľmi pohodové. Navyše, práve v týchto dňoch môže prísť z vedenia skvelá správa, ktorá ovplyvní tvoju kariéru. Ako sme už avizovali v nedávnom horoskope, práve tvoje znamenie čaká úspech v práci.

Koncom týždňa si skontroluj, či si na niekoho nezabudla, inak budeš mať v sobotu trapas pod stromčekom.

Býk

Tento týždeň ťa úplne dobehne vianočná nálada, aj keď si sa jej doteraz úspešne vyhýbala. Medzi utorkom a štvrtkom to vyzerá na malú nepríjemnosť v práci, no vybavíš ju veľmi rýchlo.

Pozor si však daj na to, aby si nešla von zle oblečená, určite by ťa nepotešilo, keby si vianočný predĺžený víkend preležala v posteli s nádchou.

Žena zdobí stromček
zdroj: Pexels/Elina Fairytale

Blíženci

Vyzerá to tak, že od pondelka do stredy budeš v poriadnom zhone, pretože budeš mať pocit, že máš ešte veľa úloh, ktoré treba stihnúť do soboty. Nepodľahni však panike, keď nejde o život, nejde o nič.

Sviatočný víkend bude prebiehať v skvelej rodinnej atmosfére a konečne si oddýchneš podľa svojich predstáv. Keďže pôjdeš v utorok do práce, víkend si dopraj maximálny oddych.

Rak

Pracovné dni nebudú nijak zvláštne a ani nebudeš mať pocit, že sa blížia sviatky. Zo stereotypu ťa však vytrhne prekvapenie, ktoré príde buď v utorok alebo v stredu. Bude mať podobu nejakej dobrej správy, ktorá zmení tvoje plány na sviatky k lepšiemu.

Ak si single, mala by si mať oči otvorené. Aj keď sa možno neobjaví človek, s ktorým to bude niečo vážne, minimálne si môžeš s niekým príjemne zaflirtovať.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy