Prečo si ma neváži

Stretla si muža, do ktorého si sa bláznivo zaľúbila, ale správa sa k tebe tak zle, ako všetci pred ním a je očividné, že ťa o chvíľu opustí. Určite si smutná a zúfalá a v hlave máš rôzne otázky. Prečo si ma neváži? Prečo si ma nevážil ani jeden z tých chlapov, s ktorými som bola?

Nuž, dôvodov na to môže byť naozaj veľa. Avšak častokrát zlých mužov môžeš priťahovať aj ty sama a nemusíš si to ani uvedomovať. Týchto 5 znakov ti pomôžu pochopiť, že to tak naozaj je.

Myslíš si, že normálni chlapi neexistujú

Chápem, mohla si sa v nich sklamať, najmä ak si zažila nejaký ťažký rozchod. Ale ak si si začala myslieť, že každý chlap je taký, ako tvoj bývalý, to je obrovská chyba. Nuž, potom sa nečuduj, že stretávaš len takýchto zlých mužov, akým bol tvoj ex. Vyhľadáva ich tvoje podvedomie. 

Pochybuješ o svojej kráse

Myslíš si, že si síce pekná, ale ten nos by mohol byť rovnejší, zadok väčší a vlasy dlhšie. Nie si so sebou spokojná a ani nič nerobíš pre to, aby si bola. Muži vedia vycítiť, ako veľmi má žena rada samu seba. A pokiaľ necítia z nej tú sebalásku, tak si myslia, že sa s ňou dá ľahko manipulovať a nútiť ju k veciam, ktoré nechce robiť.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating