horoskop

Tento denný horoskop ťa dostane do kolien. Ver či never, ale čaká ťa zaujímavý priebeh dňa – hviezdy si totižto pripravili samé vtipné situácie, ktoré by sa ti mohli stať.

Prečítaj si, čo ti prinesie horoskop

Baran

Dávaj si pozor na kávu, respektíve na pitie kávy. Vezmi si radšej nejaký čierny top alebo sveter, lebo podľa horoskopu sa takmer s istotou celá obleješ. Takže sa rozhodni medzi kávou alebo čistým oblečením.

Čaká na teba zaujímavá pracovná ponuka, zrovna dnes je deň, kedy by si ju mohla objaviť. Ak sa ti zapáči, vezmi ju – oplatí sa ti to.

Býk

Nestoj pod žiadnym odkvapom alebo strechou, hrozí ti označkovanie od holuba. Dávaj si pozor na všetky lietajúce zvery, aby si nedoplatila na svoje oblečenie.

Dnes môžeš doplatiť na svoje zdravie, neriskuj a poriadne sa obleč.

zdroj: Pexels/RODNAE Productions

Blíženci

Aj keď ľúbiš vyjedanie sladkého, dnes je to pre teba maximálna stopka. Jedna čokoládová pochúťka, ktorú doma máš, je už dávno po záruke a môže ti z nej byť zle.

Na dnes sa ti rysuje možné objavenie lásky, respektíve človeka, do ktorého sa zamiluješ na prvý pohľad.

Rak

V žiadnom prípade si dnes do práce alebo hoci aj do obchodu neobúvaj topánky na podpätku. Horoskop hovorí, že sa vraj potkneš na prvom schodíku a rozbiješ si koleno. Kašli na podpätky a radšej si obuj tenisky.

Tvoje zdravie na tom nie je bohvie ako, ale počas dnešného dňa sa ti vcelku obnoví imunita a zajtra budeš už fit – stačí ti dobrý spánok.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDenný horoskop