Dôvod rozchodu Bagárovej a Muradova
Instagram/bagarovamonika/makhmud_muradov

Spravil rozhodnutie, ktoré mnohí nechápu! Partnerke a dcérke dal zbohom, aby sa vrátil do rodnej krajiny, kde sa angažuje vo veľkom. Avšak, v smeroch, ktoré mu nemusia robiť dobré meno. Skutočný dôvod rozchodu Moniky Bagárovej a Makhmuda Muradova nie je verejne známy, no aj toto môže byť jeho príčinou.

Česká speváčka a porotkyňa SuperStar, 28-ročná Monika Bagárová, sa opäť venuje pracovným povinnostiam. Keďže je jej dcérka už väčšia, takmer všetok čas trávi spoločne s ňou. Rumia je pre Moniku na prvom mieste, čo dokazujú aj jej príspevky na Instagrame. Žiaľ, o jej otcovi sa to zrejme povedať nedá. Mach, ako ho prezývajú, nie je v Česku vítaný.

Monika s dcérkou
zdroj: Instagram/bagarovamonika

Nebezpečenstvo ako dôvod rozchodu?

32-ročný MMA zápasník nedostal u našich susedov víza k pobytu a bol z Česka vyhostený. Podľa jeho vlastných slov je pre krajinu údajne nebezpečný, no nevie prečo. Vraj sa stretáva s ľuďmi z mafie a jeho kontakty patria k ľuďom, ktorí sú spojení s kontroverznou politickou stranou v jeho rodnej zemi.

Mach je v Uzbekistane aktívny nielen v oblasti športu, ale aj politiky. Najnovšie sa dokonca rozhodol vstúpiť do armády! „Slúžim Uzbekistanu a svojmu prezidentovi s vierou a pravdou,“ napísal pod fotografie z ceremónie, ktoré si môžeš pozrieť v našej fotogalérii nižšie.

Zdá sa, že aj týmto krokom sa od krajiny, v ktorej jeho dcérka Rumia žije, vzdialil a tak skoro ju nemusí vidieť.

Makhmud a Rumia
zdroj: Instagram/makhmud_muradov

S Monikou to nevyšlo

Monika a Makhmud tvorili krásny pár, ale ani dcérka im nepomohla zachrániť vzťah. Po prvom rozchode si dali druhú šancu, no ani tá nevyšla. V ich prípade sa hovorí o nevere práve z jeho strany. Určité narážky na podvádzanie má Monika dokonca aj vo svojej novej piesni.

Zdroj: Instagram/makhmud_muradov

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News