denný horoskop
Pexels/Ilya Lisauskas

Ani si nestihla žmurknúť a polovica leta je preč. Prichádza august a s ním aj chladnejšie počasie, pripravovanie sa do školy a koniec festivalov. Tešíš sa, čo si pre teba pripravilo tvoje znamenie? Tak neotáľaj a prečítaj si horoskop na august.

Baran

V auguste na vlastnej koži spoznáš, že nemusí byť všetko len čierne alebo biele. Život má veľa farieb a práve tento mesiac je na to ako stvorený.

Ak si vo vzťahu, môžeš očakávať hádky, no nebude to niečo, čo bude viesť k rozchodu. Skôr sa váš vzťah zlepší a bude v ňom panovať dôvera.

V práci ťa čakajú náročné dni, od ktorých ti pomôže len dovolenka pri mori, ktorú si musíš neodkladne naplánovať.

Býk

Aj keď už júl skončil a prichádza august, teba to nepoloží a budeš mať stále dobrú náladu. Na tento mesiac sa už veľmi tešíš, pretože miluješ práve dozrievajúce ovocie a chladnejší vánok.

Pokiaľ si hľadáš vzťah, v tomto období máš najväčšie šance na to, aby si niekoho stretla. Neboj sa vyraziť do ulíc, pretože hviezdy ti budú naklonené.

V práci nebudeš mať veľa povinností, avšak čakajú ťa menšie, no náročné úlohy, ktoré ti dajú zabrať. Do konca augusta budeš musieť všetko dokončiť.

Sebavedomá žena pozerá do objektívu
zdroj: Unsplash/LOGAN WEAVER | @LGNWVR

Blíženci

Horoskop na august ti radí, že je ideálny čas na to, aby si každému poďakovala. Za to, ako s tebou zvládli leto, víkendy a grilovačky. Nebolo to najľahšie, preto môžeš byť rada, že ešte stále máš priateľov.

Pokiaľ si single, neotáľaj a vyraz von. Večer máš ideálne šance na to, aby si zbalila muža svojich snov.

Povinnosti sa ti nakopia jedine v práci, kde nebudeš vedieť, čo robiť skôr. Skús si ich roztriediť od najťažších po tie najľahšie.

Rak

Už počas prvých dní augusta prejdeš na úsporný režim a budeš chodiť do postele skôr. Chceš byť dobre vyspatá a mať veľa energie. V strede mesiaca ťa čakajú nákupy, pretože nákupy zo všetkých aktivít miluješ najviac.

Vo vzťahu sa nič nezmení, skôr upadne do stereotypu, preto by si mala ísť s priateľom na výlet.

Práca ťa bude baviť, budeš sa do nej tešiť a vďaka dobrému kolektívu budeš robiť pár nadčasov. Daj si však pozor na spánok, toho bude málo.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy