5 dôvodov, prečo randiť aj s mužom, ktorý nie je tvoj typ

Veľa žien uprednostňuje určitý typ mužov pred inými. Môže ísť o špecifické vzhľadové alebo charakterové črty, prípadne o ich kombináciu. Chceš vedieť, prečo randiť aj s chlapmi, ktorí do tejto tvojej škatuľky nepatria? Čítaj ďalej.  

Randenie s mužmi, ktorí nie sú vyslovene tvoj typ, môže mať hneď niekoľko výhod. Určite by si mala nad tým popremýšľať a dať šancu aj takému, ktorého by si si na prvý pohľad nevedela predstaviť ako svojho manžela.

5 dôvodov, prečo randiť s mužom, ktorý nie je tvoj typ

Vystúpiš zo svojej komfortnej zóny

Najpríjemnejšie nám je v našej komfortnej zóne. Aj z toho dôvodu sa zameriavaš na svoj typ mužov, pretože vieš, čo od nich aspoň približne môžeš očakávať. Keď sa zameriaš na niekoho iného, vystúpiš tak zo svojej zóny komfortu.

A určite vieš, že ti to do života prinesie len to dobré. Stačí urobiť prvý krok a takéto malé zmeny začneš robiť aj v iných oblastiach. Vieš prečo? Pretože ti dôjde, že ti v podstate nič nehrozí a naozaj ťa za touto pomyselnou hranicou môže čakať aj niečo pekné.

Prečo randiť s niekým iným
zdroj: Unsplash/Oksana Zub

Budeš viac otvorená novým možnostiam

S predošlým bodom úzko súvisí aj tento. Prečo randiť stále s rovnakými mužmi, keď ich po svete chodí také množstvo a každý z nich je úplne iný? Vďaka tomu nebudeš prehliadať tých mužov, ktorých by si za iných okolností zo svojho zoznamu potenciálnych partnerov hneď odstránila.

Možno začneš chodiť aj na nové miesta, začneš vyhľadávať inú spoločnosť a spoznáš nových a zaujímavých ľudí.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane. 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating