Filmy o rozchode
Instagram/lalaland/howtobesingle

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Azda neexistuje ani jedna žena, ktorá už nezažila, aké je to dostať kopačky. Alebo byť tou, ktorá sa ocitla v situácii, v ktorej sa už jej vzťah nedal zachrániť a tak musel skončiť. Je to, ako by sa uzavrela dôležitá kapitola tvojho života a ty nevieš, čo ťa čaká. Máš pocit, že si sa dostala do slepej uličky. Rozchod nie je koniec tvojho života, práve naopak, je len jeho novým začiatkom.

Ak si chceš poplakať a dať zo seba von to, čo ťa trápi, no zároveň sa presvedčiť o tom, že rozchod nie je koniec, potom si musíš pozrieť nasledujúce filmy.

La La Land

Stane sa, že stretneš človeka, s ktorým si neskutočne sadneš a spoločne budete rásť na vašej ceste. Lenže, kým sa v niečom darí, v tom druhom to začne horieť. To je prípad aj Sebastiana a Mii, ktorí majú iné sny a tak sa musia rozísť. Ak miluješ muzikálové filmy, tento nesmieš vynechať.

Jedz, modli sa a miluj

Absolútna topka, ktorú by sme dali povinne pozrieť všetkým ženám, aby pochopili, že nájsť vlastné šťastie je to najdôležitejšie. Nezáleží na veku, koniec vzťahu ti môže otvoriť brány a môžeš spoznať celý svet. Doslova.

Pravá blondínka

Film, ktorý preslávil Reese Witherspoon. Tá si v ňom zahrala Elle, ktorá má na pohľad všetko. Keď už čaká na prsteň od svojho milovaného, stane sa opak. Ona sa však nezloží a dokáže svojmu ex, no najmä sebe, že má v živote na viac.

Ako byť single

Alice sa rozhodne ukončiť dlhodobý vzťah, pretože má pocit, že potrebuje čas iba pre seba a vyrazí si svoj single život užiť do New Yorku. Spoznáva ľudí, ktorí sú na tom podobne a ona premýšľa, či sa dá obnoviť starý vzťah po tom, čo všetko práve zažila? Toto je film, ktorý ťa po rozchode rozosmeje. Hrá tu aj Rebel Wilson.

500 dní so Summer

Pozrime sa na zlomené srdce aj z pohľadu muža. V tomto filme Tom spomína na svoju ex Summer, do ktorej je bláznivo zamilovaný, no ona k nemu necíti to isté. Tento príbeh je dôkazom, že láska nám občas dá veľké a ťažké lekcie, ktoré musíme iba prijať.

Kopačky

Na pohľad chlapa sa pozrime aj v trochu humornejšom filme. Tentokrát bude hlavou postavou Peter, ktorý si chce zlomené srdce zahojiť na dovolenke, no čo čert nechce, objaví sa tam aj jeho bývalá. A to rovno s novým partnerom. Našťastie, lásku stretneš tam, kde by si to zrejme nikdy nečakala.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating