Dvojica sa objíma vo vode
Pexels/Leah Kelley

Premýšľate nad tým, že by ste si dali pauzu vo vzťahu? Aj takéto obdobie má svoje vlastné pravidlá, ktoré by ste mali dodržať. Vráti sa k tebe tvoj priateľ po tom, ako táto pauza skončí? Na túto otázku ti možno dáme odpoveď práve teraz. 

Ak sa momentálne v tejto pauze nachádzate, týchto 7 znakov prezradí, že to je naozaj len dočasné a napokon sa dáte zase dokopy.

Naozaj ťa miluje

Ak ťa úprimne miluje, ani pauza mu nezabráni v tom, aby sa to zmenilo. Vaše city by mali byť dostatočne silné na to, aby niečo takéto ustáli. Aj keď je teda otázne, čo vás doviedlo k tomu, že ste vôbec nad prestávkou premýšľali.

Uvedomí si, o čo prišiel

Určite vieš, že sa zvykne hovoriť o tom, že až keď o niečo prídeme, tak si uvedomíme, čo sme vlastne mali. Možno na to príde aj on sám a bude ľutovať, že si ťa nevážil viac. A tiež všetko, čo si pre neho robila. Potom sa bude cítiť ako blbec za to všetko, čo on pre teba nikdy nespravil.

Chce byť s tebou v kontakte

Ak chce udržiavať kontakt aj počas pauzy, je veľmi pravdepodobné, že sa k tebe chce vrátiť. Ak by sa odmlčal, bolo by to určite horšie. Teraz si ale nevie predstaviť život bez teba a aj keď nie ste spolu, chce si s tebou aspoň písať a zaujímať sa o to, ako sa máš.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating