seriály na Netflixe
Instagram/lacasadepapel, Instagram/sexeducation, Instagram/strangerthingstv

Seriály sú skvelá voľnočasová aktivita. Môžeš pri nich relaxovať, upratovať, variť, niekedy aj cvičiť alebo ich sledovať s priateľom a hádať sa o to, ktorá postava je lepšia. Tieto hviezdne seriály by si mala poznať, pretože sa pravidelne umiestňujú v top hodnotení na Netflixe.

Najlepšie seriály na Netflixe podľa hodnotení

Stranger Things

Horúcou novinkou je ďalšia séria úspešného seriálu Stranger Things. Dychberúci príbeh o chlapcovi, ktorý sa stratí a mesto začne odhaľovať svoje záhady a nadprirodzené javy.

Gangy z Birminghamu

Výbornou voľbou je aj tento seriál, ktorý sa odohráva v 20. rokoch 19. storočia. Hlavný hrdina Tommy Shelby sa chce dostať na vrchol gangu v anglickom meste, lenže k nemu vedia tŕnistá cesta. Prejdeš si ňou spolu s ním?

Papierový dom

Tento seriál má jednoducho všetko, čo dobrý seriál musí mať. Jasný cieľ, svoju vlastnú pesničku a zápletku, ktorá ťa nenechá oddychovať. Aj keď už nakrúcanie skončilo, vždy sa dá naň pozrieť opäť. Rovnako ako aj na tieto klasiky nášho detstva.

S*xuálna výchova

Tento predmet by potrebovala každá škola, preto ťa tento seriál môže veľa naučiť. Zároveň sa pozrieš na to, ako sa vyvíjajú vzťahy mladých ľudí a čím všetkým si musia „pubertiaci“ prejsť.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife