Rebel Wilson a Anne Hathaway
Instagram/hustlemovie

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Šťastie našla tam, kde to nečakala! Svetoznáma herečka Rebel Wilson, sa na Instagrame pochválila novým vzťahom. Po tom, čo bola viac ako rok oficiálne single, je opäť zamilovaná. Fanúšikov ale prekvapila tým, že sa po jej boku objavila žena.

42-ročná austrálska herečka je známa najmä filmovými postavami, ktoré boli súčasťou rôznych komédií. Aj vďaka svojej plnšej postave tak hviezdila ako vtipná a svojská blondínka. To je už však minulosťou, keďže nie je žiadnym tajomstvom, že schudla viac ako 75 kíl. A to nie je jediná neuveriteľná zmena, ktorá v jej živote nastala.

Známa herečka nebola nikdy vydatá a nemá ani deti. Túžbu po nich nikdy neskrývala, no kvôli zdravotným problémom ich zatiaľ mať nemôže. Posledný muž, s ktorým randila, bol Jacob Busch, s ktorým sa spoznala v roku 2019 a o pár mesiacov na to oficiálne tvorili pár. Začiatkom roka 2021 však Rebel potvrdila, že sa rozišli.

Aktuálne ale priznala, že je opäť zamilovaná. Jej spriaznenou dušou je tentokrát žena, ktorú už viac neskrýva pred svetom!

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News