Dvojica na rande
Pexels/Tirachard Kumtanom

Určite každá jedna z nás zažila ten pocit, keď sa blížil čas prvého rande. Azda niet tej, ktorá by sa pred ním necítila nervózne. Je to úplne v poriadku, no s veľkou istotou si si aj ty vtedy priala, aby dopadlo čo najlepšie. 

Určite máš aj ty za sebou tie nepodarené, z ktorých by si najradšej zutekala. Nech už to bolo akokoľvek, je možné, že sa najbližšiu dobu budeš na nejaké budeš opäť chystať. Je naozaj veľmi dôležité aspoň trošku sa naň pripraviť. Dôvodom je nielen samotný začiatok, ktorý môže vyústiť do krásneho vzťahu.

Prvé stretnutia partnerov sú svojím spôsobom zvláštne, no aj dôležité. Aby si sa vyhla možným trápnym situáciám, prípadne zabodovala ešte viac, prečítaj si niekoľko tipov, ktoré ti pri tom najbližšom určite padnú na úžitok.

Na čo sa na prvom rande zamerať?

Ideálne miesto na prvé rande

Áno, na ňom záleží celkom dosť. Určite si ho neplánujte u jedného z vás doma, no nepreháňajte to ani s kadejakými inými miestami len preto, aby boli originálne. Na prvé rande vám postačí príjemná reštaurácia alebo podnik s menším počtom miest. Pre prvé stretnutia je dôležitý rozhovor a je naozaj veľmi potrebné sa navzájom počuť, no cítiť sa taktiež príjemne.

Dôležitý je aj výzor

Až na zopár výnimiek ho rieši ako prvú vec každá z nás. Je to v úplnom poriadku, chceme sa páčiť. Avšak, nezabúdaj na to, že vonkajšia krása nie je všetko. Najdôležitejšie je, aby si bola aj v tomto prípade sama sebou. Obleč sa pohodlne a zvoľ zároveň aj taký outfit, ktorý ti najviac pristane.

Na tepláky alebo mikinu nateraz radšej zabudni. Ak by si však potrebovala v tomto smere nakopnúť, prečítaj si náš článok,  v ktorom sme sa zameriavali práve na to, čo si obliecť na prvé rande. Podobne si dopraj aj jemné líčenie, ktoré ti dodá šmrnc.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane. 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating