Žena na prechádzke
Unsplash/Bewakoof.com Official

Zhadzovanie kíl a formovanie postavy sú témy, ktoré nás zaujímajú vždy. Takmer nikdy nebudeme na 100 % spokojné so svojimi postavami, preto to neustále riešime. Nedávno sme sa s výživovým poradcom pozreli na najväčšie chyby, ktorých sa pri chudnutí dopúšťame. Ak chceš vedieť, ako schudnúť počas leta a nechodiť pritom do fitka, čítaj ďalej. 

Najbližšie týždne a mesiace nás čakajú teplé a slnečné letné dni, preto by bola škoda, ak by si ich trávila stále zatvorená vo fitku. Chudnúť môžeš aj aktivitami, ktoré môžeš robiť vonku. Samozrejme, nie na obed, kedy je slnko najsilnejšie.

Ak chceš vedieť, ako schudnúť počas leta, začni sa venovať týmto činnostiam.

Chôdza, beh či turistika

Každý jeden krok sa počíta. Chôdzi sme sa venovali aj v našom staršom článku, kde nájdeš rôzne výhody s ňou spojené. Urob si peknú prechádzku do lesa, do parku alebo pokojne aj po meste. Prípadne spoj príjemné s užitočným a spoznávaj krásy Slovenska. Nemusíš sa vrhať na náročné túry, zvoľ si tempo a štýl, ktorý ti bude vyhovovať.

Bedminton

Bedminton patrí k najobľúbenejším letným športom. Aj keď vyzerá nevinne a jednoducho, môžeš sa pri ňom dobre zapotiť. A najlepšie na ňom je, že si ho môžeš zahrať kdekoľvek. Zapoj frajera, súrodencov alebo kamošky a zabávajte sa pri cvičení spolu.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieFitness