Zamilovaný pár
Pexels/Drew Rae

Takmer každá z nás sníva o svojom vysnívanom princovi, pre ktorého bude znamenať najviac na svete a bude ju milovať celým srdcom. Ale po akých ženách túžia muži?

Vieš, ako sa hovorí, ženy sú z Venuše a chlapi z Marsu. No i napriek tej odlišnosti dokážeme po sebe túžiť a navzájom sa dopĺňať. A to je na tom to najkrajšie. Napokon, ruku na srdce, samé vieme, že ich život bez nás by nebol tým pravým orechovým a náš vlastne taktiež.

Niekedy im je ťažšie rozumieť, inokedy ich nechápeme vôbec, no prídu chvíle, kedy by sme ich nevymenili za nič na svete, však? Aj o tom je láska. Vo všeobecnosti však muži rozprávajú o svojich potrebách veľmi sporadicky, ba až vôbec, a preto je občas náročnejšie pochopiť, čo vlastne od nás chcú.

Samozrejme, že cestu k sebe si partneri hľadajú na základe svojich preferencií, no čo ti s určitosťou vieme povedať je to, po akých ženách muži najviac túžia a za čo si nás vážia. 

V ženách hľadajú uznanie

Aj muži potrebujú uznanie, o to viac si budú vážiť ženu, u ktorej ho budú vnímať a cítiť. Nie je potrebné ich chváliť za všetko, čo spravia, no existujú situácie, kedy si to partner naozaj zaslúži. Nemala by si na to zabúdať ani ty, veď napokon, aj my od nich rady počúvame pekné slová.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating