Rihanna porodila svoje prvé dieťa
Instagram/badgalriri

A je to tu! Najštýlovejšia mamička svetového šoubiznisu tajne porodila. Rihanna a jej partner A$AP Rocky sa tak stali prvýkrát rodičmi. Portál TMZ informoval, že prvé dieťa tohto hviezdneho páru sa narodilo dokonca už 13. mája v Los Angeles. Je to chlapec alebo dievčatko?

Začiatkom nového roka obletela svet správa, o ktorej sa už chvíľu šuškalo. Rihanna oznámila svoje tehotenstvo celkom originálnym spôsobom. Išlo o fotky s jej partnerom, kde odhalila svoje brucho v plnej paráde. Na tom by nebolo nič zvláštne, ale vzhľadom na veľkosť a tvar bolo jasné, že pod srdcom už nejaký ten mesiac nosí svoje vytúžené dieťatko.

Svetoznáma speváčka z Barbadosu sa stala doslova ikonickou tehuľkou. Svoje rastúce bruško totiž rada vystavovala na obdiv verejnosti v tých najodvážnejších outfitoch.

Rihanna vyzerala aj v radostnom očakávaní mimoriadne skvele. Sebavedomo nosila aj extravagantné modely, ktoré častokrát doplnila ešte aj o vysoké podpätky.

Rihanna a A$AP sa nevyhli škandálom ani počas najkrajšieho obdobia

Podľa všetkého išlo o bezproblémové tehotenstvo. O škandál sa však postaral A$AP, ktorý bol obvinený z nevery so speváčkinou dobrou kamarátkou, francúzskou návrhárkou, počas toho, čo Rihanna čakala ich dieťa.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News