Ženské vyšportované telo
Unsplash/Julia Rekamie

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Aj ty túžiš po tom, aby si v lete na kúpalisku ukázala super postavu? V tomto období nejedna žena maká na svojom tele a väčšina má v hlave len jedno –  chce schudnúť z brucha. No pritom zabúdame, že to nie je len o diéte a kardiu, aby šli kilá dole. Rovnako dôležité sú aj silové tréningy a cviky, ktoré majú za úlohu formovanie. 

Práve tie by si mala striedať s cvikmi, ktoré sú určené možno viac na pálenie tukov. A ak ťa tuky netrápia (gratulujeme), stále môžeš pracovať na tom, aby si mala lepšie výsledky. Teda, ak sa ti vždy páčili odhalené brušká fitness modeliek.

Slova „makať“ sa pritom nemusíš báť. V skutočnosti ti na to postačí približne 10 minút, pokojne 3-4x za týždeň. A úprimne, toľko času si hádam nájdeš aj ty! Pre skvelú postavu treba aj niečo urobiť. Ale výsledok za to stojí.

My sme pre teba vybrali niekoľko naozaj skvelých video tréningov, ktoré si môžeš odcvičiť aj v pohodlí domova. Nemajú viac ako 12 minút, takže sa nemusíš trápiť pol hodinou brušákov. Aj napriek krátkemu času sú vyskladané tak, že sú naozaj efektívne. Pomôžu ti nie len schudnúť z tejto problémovej oblasti ženského tela. Rozdiel v tvare budeš vidieť už o pár týždňov.

Nie je chudé brucho ako chudé brucho. Možno netúžiš po tehličkách, lebo si nechceš pripadať „mužne“, no to neznamená, že by si sa nemala zamerať aj na posilnenie svalstva a jeho formovanie.

Tieto tréningy zvládneš aj ako začiatočníčka

Nestačí len schudnúť z brucha, ale aj ho formovať

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieFitness