Rebel Wilson vo filme Senior Year
Instagram/rebelwilson

Pred pár dňami mal na Netflixe premiéru film Senior Year, v ktorom zahviezdila obľúbená komediálna herečka Rebel Wilson. Po troch rokoch sa tak opäť objavila pred kamerami. Naposledy si ju mohla vidieť ešte v roku 2019 v romantickej komédii Isn´t It Romantic. Pri pohľade na trailer alebo fotky z tejto novinky ti určite neunikne jeden detail – to, ako sa Rebel zmenila. 

Rebel Wilson patrila k herečkám, ktoré dokázali nosiť svoje kilá navyše a nehanbili sa za ne. Ona sa ale rozhodla so sebou niečo urobiť a schudla viac ako 30 kíl. Progres je neprehliadnuteľný a 42-ročná Austrálčanka vyzerá naozaj perfektne.

Vo filme Senior Year si zahrala maturantku Stephanie, ktorá sa po 20 rokoch prebrala z kómy. Aj keď sa jej telo zmenilo, ona sa cítila stále ako tínedžerka, ktorá si chce dokončiť strednú školu a stať sa kráľovnou maturitného plesu.

Pozri, na čo sa môžeš vo filme Senior Year tešiť

Spísali sme pre teba 5 dôvodov, pre ktoré by si si mala novinku pozrieť aj ty. Môžeš si uvedomiť niektoré veci, ktoré sú dôležité a pomôžu ti v tvojom živote.

Komédia, pri ktorej vypneš

Ako sa dalo čakať, Rebel je zárukou zábavy a kvality. Ide presne o taký film, pri ktorom dokonale vypneš a zabudneš na všetky starosti. Okrem toho ťa čaká viacero vtipných scén, takže to ešte aj zlepší tvoju náladu.

Senior Year si môžeš pozrieť aj v prípade, že sa budeš cítiť nanič, pretože po dopozeraní sa to zaiste zlepší. Takéto „oddychovky“ nám raz za čas dobre padnú a keď nevieš, čo si pustiť na Netflixe, dlhšie už neváhaj.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife