Carmen a Robert Geiss
Instagram/carmengeiss_1965

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Už zrejme balia kufre! Carmen a Robert Geissenovci prijali pred pár mesiacmi pozvanie na Slovensko. S návštevou veľmi neotáľali a aj ty ich môžeš vidieť naživo už od soboty, kedy budú tráviť čas u nás. Milionárska rodinka známa z vlastnej reality šou, tu bude nakrúcať jednu epizódu a rozhodne sa budeme mať na čo pozerať. Ako informuje Pluska, bude o nich kráľovsky postarané.

To, či si boháči vezmú so sebou aj ich dve dcéry, je zatiaľ otázne. Shania a Davina totiž nakrúcajú aj vlastnú šou, v ktorej hviezdia len ony dve. „Davina & Shania – We love Monaco“, je názov relácie, ktorá začne už 9. mája a bude mapovať ich luxusný život po tom, čo od rodičov dostali vlastný byt a osamostatnili sa.

Carmen a Robert však rozhodne prídu a čaká ich tu nie len bohatý program, ale aj dokonalé služby. Dokonca im splnia aj to, čo majú najradšej.

Carmen a Robert Geissenovci

Manželia Geissenovci v sobotu navštívia Devínsky hrad, Cyklomost slobody a zámok v Pezinku, kde sa aj ubytujú. Tam sa v tom čase bude konať festival Rytieri na zámku. „Boli by sme, samozrejme, radi, ak by sa zapojili. Čakajú na nich aj naši historickí šermiari,“ prezradil Pluske majiteľ Štefan Šimák mladší.

Okrem programu si však na zámku vychutnajú aj michelinské menu vo vychýrenej reštaurácii. Po ich príchode však dostanú aj niečo, čo ich rozhodne osobne poteší.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News