Smutná červenovlasá žena si podopiera bradu
Unsplash/xandtor

Neustále na neho myslím, chcem, aby bol pri mne, no on podľa mňa ani nevie, že existujem… aj tebe je tento scenár trochu povedomý? Tento raz nejde iba o platonickú lásku, akú sme zažívali v škole alebo v detstve. Máš pocit, že ho naozaj miluješ alebo minimálne obraz, ktorý si si o ňom vytvorila. Je to tak?

Niekedy sa do takejto situácie jednoducho dostaneme, aj keď sme si mysleli, že nám sa to nikdy nemôže stať. Osud má s nami zjavne iné plány, a ak niečo podobné prežívaš aj ty sama, určite oceníš našich 5 tipov, ako tento stav napraviť a zmeniť k lepšiemu. Pretože ono sa to dá!

Pracuj na svojom sebavedomí

V prvom rade si najdôležitejšia ty sama. Určite si aj ty zvykneš klásť otázky typu: „Prečo nevie, že existujem?“. Odpoveď je veľmi jednoduchá – pretože máš málo sebavedomia a nedala si mu ani len šancu, aby ťa spoznal. Radšej na neho striehneš a sleduješ ho, aj keď o tom on nevie.

Ak ho chceš osloviť a získať, s takýmto prístupom sa ti to veľmi nepodarí. Namiesto sivej utiahnutej myšky by si mu mala ukázať svoje prednosti, pozitívne vlastnosti a celkovo silné stránky. To sa ti ale nepodarí bez toho, aby si na sebe trochu pracovala. Neboj sa sklamania či odmietnutia. Pokiaľ nevystúpiš zo svojej komfortnej zóny a nezariskuješ, len ťažko sa posunieš niekam dopredu.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Viac z kategórieDating