Tieto 2 ženské znamenia dokážu mužom zlomiť srdce
Pexels/Ana Maria Moroz

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

V minulom článku sme ti odhalili mužské znamenia, ktoré vedia neľútostne zlomiť ženské srdce. Teraz sa na to pozrieme z opačnej strany a odhalíme ti ženské znamenia, ktoré dokážu ublížiť chlapom. V tejto dobe nie sú len muži tí zlí, presvedč sa o tom sama.

Blíženci

Žena v znamení Blížencov je nepredvídateľná. Chce mať vzťah, no zároveň chce byť single. Z každého sveta túži po výhodách a s nevýhodami nechce mať nič spoločné.

Negatívnou vlastnosťou tejto ženy je to, že sa nedá spoľahnúť na jej city. Žiadny muž nevie, či sú skutočné alebo nie. Keď jej to vyhovuje, dokáže milovať a pustiť si niekoho do svojej bezpečnej zóny, no ak sa nudí a vzťah sa premenil na stereotyp, dokáže chlapa opustiť bez vysvetlenia. Tým mu zlomí srdce a preruší akýkoľvek typ kontaktu.

Ryby

Táto žena pôsobí citlivým dojmom, no keď ju niekto spozná bližšie, bude vedieť, že to nie je pravda. Často je roztržitá a má v živote chaos, pretože nevie čo chce. Aj vo vzťahu sa správa každý deň inak a nedokáže byť vo svojich názoroch stála a pevná. Správa sa jednoducho tak, ako jej to vyhovuje.

Od vzťahu očakáva dokonalosť a keď jej priateľ niečo nedokáže splniť, rozčúli sa a vyvolá hádku. Nedokáže pochopiť, že žiadny vzťah nie je perfektný a musí sa na ňom pracovať. Už pri prvom konflikte sa uzavrie do seba a je rozhodnutá muža opustiť. Neľútostne mu zlomí srdce a ani sa s ním nerozlúči, nepovažuje to za dôležité.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy