Unsplash/Jon Ly

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Buďme k sebe úprimní, nie každému dala dobrá víla do vienka múdrosť. Niektorí jej dostali viac, niektorí menej.

Čo si myslíš o sebe? Ak si sa narodila v jednom z týchto dvoch znamení, pravdepodobne si veľmi múdra a inteligentná osoba.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov je veľmi vynaliezavý. Nikde dlho neobsedí a rád objavuje svet. Medzi jeho záľuby patrí aj improvizovanie, pretože má bohatú fantáziu a vie si veľa vecí predstavovať. Nemá rád, ak musí žiť v nudnom stereotype, lebo má potom pocit, že plytvá svojím potenciálom.

Je múdry a inteligentný, pretože sa rád učí nové veci. Jeho vzdelanie nekončí ani vtedy, keď opustí brány školy. Má v sebe skvelé myšlienky, ktoré mu nedovolia oddychovať. Vďaka nim je stále v pohybe, niečo vymýšľa a nedovolí si prestať. Je aktívny, priebojný a živote dospelých sa ani raz nestratí.

Kozorožec

Tento človek je tvrdohlavý, no na druhej strane je aj vytrvalý a keď niečo chce, ide si pevne za tým. Skrýva v sebe veľkú múdrosť a poriadnu dávku logiky, no len málokedy ju ukazuje pred ľuďmi. Na riešenie úloh alebo príkladov príde zvyčajne rýchlejšie, než ostatní, lebo do hľadania správnej odpovede zapája všetky zmysly.

Podobne ako Blíženec, ani Kozorožec neobsedí a každú chvíľu musí robiť niečo nové a nepoznané. Mnohí by si mysleli, že kvôli tomu žije v chaose, no on to má v hlave perfektne organizované. Vie robiť viac vecí naraz a to mu dáva v živote väčšiu voľnosť, než keby mal byť odkázaný iba na rutinu a jednu prácu do konca života.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy