Instagram/iversanns

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ivanu Gáborík všetky poznáme ako jemnú krásku, ktorá sa nestará iba o svojho manžela a dcérku Bellu, ale aj o svoju postavu. V jej tanečnej kariére je kondícia na prvom mieste a preto sa podľa toho aj stravuje. Tento režim však neopúšťa ani počas tehotenstva, z čoho by si malo brať príklad mnoho dám. 

Instagramový profil manželky našej známej hokejovej legendy určite poznáš. Sleduje ju tam dokonca viac fanúšikov, ako Mariána. Známa kráska sa pýši vyše 190-tisícmi followermi. Obaja tam veľmi radi ukazujú súkromie a neustále zverejňujú príspevky z prostredia ich idylickej rodinky.

V posledných rokoch je Ivanka známa skôr ako influencerka. Svojich fanúšikov sa teda snaží inšpirovať v mnohých veciach. Túto svoju „zázračnú moc“ pretavuje aj do kuchyne a pravidelne na svojom profile ukazuje chutné a zároveň zdravé recepty.

Ako sa zdá, Ivanka je žena „do voza, aj do koča“ a jej kuchyňa hýri farbami a skvelými nápadmi. Keď už teda nevieš, čo by si jedla a nemáš chuť na to isté dookola, vyskúšaj si navariť podľa jej úžasných receptov.

Nájdeš ich na jej profile vo vybraných príbehoch. Niekoľko chutných a zároveň veľmi jednoduchých jedál ti teraz zinterpretujeme aj my.

Raňajky ako základ dňa

Prestáva ti chutiť chlieb so šunkou, mlieko s cereáliami alebo hemendex? Skús si pokrájať cuketu, osmažiť ju na oleji či masle a podus ju. Potom ju osoľ a už iba naukladaj na chlieb s maslom. Podľa Ivanky si tento recept získal viacero jej fanúšikov.

zdroj: Instagram/iversanns

Ak máš chuť na zdravú nátierku, zmiešaj tuniak, tvaroh, horčicu, dochuť si to a natri na pečivo. Rozhodne neoľutuješ. Aj cviklová nátierka v Ivankinom podaní vyzerá veľmi chutne. Stačí ti k tomu uvariť cviklu a potom pridať cesnak, kyslú smotanu, Lučinu alebo roztierateľný syr, trochu masla a soli. Fanúšikovia tanečníčky si pochvaľovali aj vajíčkovú nátierku, ktorá sa skladá z masla, cottage syra, horčice, vajíčka, soli a korenia.

zdroj: Instagram/iversanns

zdroj: Instagram/iversanns
zdroj: Instagram/iversanns

Miluješ sladké raňajky? Profil krásnej mamičky ti ponúka aj nápady na rôzne kaše. Ak sa chceš vrátiť do detstva plného krupicovej kaše, skús ju trochu vylepšiť. Polej si ju medom a naaranžuj banánom, škoricou a holandským kakaom.

zdroj: Instagram/iversanns

Jednoducho si spravíš aj gluten free kašu. Treba ti na to iba kokosový olej, ovsené vločky a tekvicové jadierka. Škoricu opečieš na panvici, zaleješ mliekom a povaríš, kým kaša nezhustne. Vrch potom môžeš dozdobiť ovocím a mandľovým krémom.

zdroj: Instagram/iversanns

Obedy pre náročného Mariána

Zdá sa, že rodinka Gáboríkovcov má mlsný jazýček a aj keď sú nároční, Ivana dokáže vyčarovať zo všetkého chutné jedlo plné fantázie.

Ak máš chuť na cestoviny, hravo si vieš spraviť aj ich zdravú verziu. Stačia ti špaldové cestoviny, brokolica, špargľa, cícer, cesnak a curry sauce. Keď to všetko uvaríš a zmiešaš, tvoj priateľ sa bude oblizovať až za ušami.

zdroj: Instagram/iversanns

Pripraviť mu môžeš aj špaldové cestoviny, ktoré opečieš na olivovom oleji a pretlačenom cesnaku. Do zmesi potom pridaj soľ, čierne korenie a uvarenú špargľu. K tomu mu ugriluj kuracie prsia dochutené soľou, korením a citrónovou kôrou.

zdroj: Instagram/iversanns

Skvelý obed uvaríš aj z varených zemiakov, ktoré sa ti zvýšili zo včerajšieho dňa. Stačí k nim pridať varenú brokolicu, zelenú fazuľku a karfiol. Všetko opečieš na cibuľke, zaleješ 10-percentnou lakto free smotanou a ochutíš ľubovoľným korením. Pridaj kyslú kapustu a môžeš servírovať.

zdroj: Instagram/iversanns

Na nedeľný obed môžeš zvoliť bravčové karé so zemiakmi. Budeš potrebovať mäso, 3 malé červené jablká, 2 strúčiky cesnaku, 2 menšie cibule, soľ, mleté čierne korenie, mletú rascu, lyžičku celej rasce a olej.

Mäso narežeš na centimetrové plátky, no iba do trištvrtiny. Olej zmiešaš s mletou rascou, soľou, mletým čiernym korením a prelisovaným cesnakom. Karé poriadne potri cesnakovým olejnom zo všetkých strán. Do zárezov vlož plátky jabĺk a cibule. Keď ti ostane, poukladaj naokolo spolu s očistenými zemiakmi.

zdroj: Instagram/iversanns

Na záver všetko ešte osoľ a okoreň mletým čiernym korením. Zapekaciu misu vlož na 200 stupňov do rúry, nechaj piecť 30 minút a potom zmeň teplotu na 180 stupňov a nechaj piecť ďalších 30 – 40 minút.

Vyzerá to tak, že Ivanka je naozaj šikovná žena. Skús sa ňou inšpirovať aj ty a priprav niektoré z vyššie spomenutých jedál. Potom sa tým pochváľ aj na Instagrame, no nezabudni označiť aj tanečníčku. Určite sa poteší a ty sa objavíš v jej príspevku.

Zdroj: Instagram/iversanns

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieFitness