Instagram/westwingde

Plánuješ konečne vlastné bývanie? Ak uvažuješ o tom, ako si máš zariadiť izby, si tu správne. V tomto kvíze sa dozvieš, aký štýl bývania najlepšie vystihuje tvoju povahu.

Je to mestský industriálny štýl alebo romantický vintage?

Čo je podľa teba v živote najdôležitejšie?

Pexels/Ali Pazani

Čo myslíš, ako by ťa opísali tvoji blízki priatelia?

Aká je tvoja najsilnejšia vlastnosť?

Pexels/Ceejay Talam

Ak by si mala stále peniaze na účte, aké zamestnanie by si chcela mať?

Aký štýl preferuješ pri obliekaní?

Pexels/Maryia Plashchynskaya

S akým mužom by si nikdy nedokázala bývať?

Unsplash/Brooke Winters

Ak si raz kúpiš byt, čo by si v ňom mala mať ako prvé?

Aký štýl bývania sa najviac hodí k tvojej povahe? Zisti to v tomto kvíze
INDUSTRIÁLNY ŠTÝL
Tvoje odpovede ťa odhadli na industriálny štýl. Páči sa ti kombinovať rôzne veci. V živote máš rada originalitu, nenechávaš sa strhnúť davom a zbožňuješ, keď môžeš robiť veci podľa seba. Industriálny štýl je charakteristický svojou modernosťou. Pôsobí veľmi mestsky - hodí sa ti najlepšie, pretože si spoločenská osoba.
VINTAGE ŠTÝL
Patríš jednoznačne do skupiny ľudí, ktorí obľubujú starožitníctva. K tvojej povahe sa teda najviac hodí vintage štýl, ktorý v sebe ukrýva dušu a mnoho prežitých rokov. Páči sa ti, ak veci majú svoj príbeh a je vidieť, že si už niečo prežili. Rada tiež nábytku vdychuješ nový život prerábaním a pretváraním.
PROVENSÁLSKY ŠTÝL
Si čistá romantička. K tvojej povahe najviac ladí provensálsky štýl, pretože máš rada jemné pastelové farby a útulný priestor. Doma sa potrebuješ cítiť v bezpečí a presne to ti tento štýl zaručuje. Vďaka nemu sa hneď upokojíš a nevyvoláš žiadnu hádku.
MINIMALISTICKÝ ŠTÝL
Vo svojom živote preferuješ minimalizmus. K tvojej povahe sa preto najlepšie hodí práve minimalistický štýl. Veci musíš mať na svojom mieste, vo voľnom čase rada upratuješ a neznesieš, keď ti ľudia dávajú na sviatky nábytok alebo doplnky do bytu. Riadiš sa mottom, že čím menej, tým lepšie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieKvízy