Pexels/Yaroslava Borz

Koniec týždňa vie so sebou priniesť dobrú náladu a zábavu. Si zvedavá, čo čaká teba? Keď budeš čítať ďalej, tvoje znamenie ti to odhalí.

Baran

Počas dňa by si mala viac piť, pretože ťa neskôr môže bolieť hlava. Sleduj si dostatočný príjem vody, no aj ovocia a zeleniny. Ak by si to neurobila, o pár dní by si bola oslabená a tvoje zdravie by na tom bolo zle.

Býk

Mala by si viac bojovať za to, na čom ti záleží. Pokiaľ to neurobíš, ľudia ťa budú naďalej prehliadať. Vyjadruj svoje názory a snaž sa v týchto dňoch prejavovať trochu ráznejšie. Nikto iný to za teba neurobí.

Blíženci

Nemala by si toľko vtipkovať. Tvoje okolie to zatiaľ považuje za skvelé odreagovanie, no ak by bolo tých žartov veľa, necítili by sa komfortne. Už by nevedeli, kedy a čo myslíš vážne. Ako sa hovorí, vo všetkom by si mala hľadať zlatú strednú cestu.

Rak

V práci budeš mať toho veľa, preto doma poriadne oddychuj. Pokojne si objednaj obed z reštaurácie domov a daj si horúci kúpeľ. Raz za čas potrebuje každý relax a ty si ho teraz zaslúžiš najviac.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy