Pexels/Andrea Piacquadio

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Na svete nenájdeš takého muža, ktorý by bol perfektný vo všetkom. Aj keď sa ti na začiatku môže zdať, že práve ten tvoj je najlepší na svete, po čase odhalí svoje „muchy“ a zlozvyky. U chlapov je jeden veľký zlozvyk to, že sú leniví a pohodlní.

Tí muži sa narodili v týchto znameniach. Dávaj si pozor.

Panna

Chlap v znamení Panny je racionálny a múdry. Vie vyriešiť akýkoľvek problém, ktorý sa vo vzťahu objaví, no to je tak všetko. Prevláda u neho viac logická povaha, než tá romantická. Je príliš lenivý na to, aby svoju partnerku bral na pravidelné prechádzky, rande alebo aj na drinky do mesta.

Skôr si hľadá vzťah, ktorý by mu zabezpečil zázemie, rodinu a o nič by sa nemusel starať – iba o zarábanie peňazí.

Vodnár

Tento muž je rád, keď môže byť single. Život vo vzťahu mu moc nevyhovuje, pretože na ňom musí neustále pracovať a to sa mu nechce. Rád ľudí počúva a pomáha im riešiť problémy, svoje si však vyriešiť nechce.

Je pohodlný a užíva si, že môže chodiť len do práce a z práce. Sem-tam navštívi svojich priateľov, ide s nimi von a to je všetko. Jeho život nie je príliš zaujímavý, pretože ani on nie je ničím výnimočný. Len tak prežíva a dúfa, že osud za neho všetko vyrieši.

Baran

Muž Baran by bol najradšej, keby mal vo vzťahu ustlaté na ružiach. Nenahneval by sa, ak by partnerka riešila všetko za neho, pretože jemu sa nechce. Má dynamickú povahu a veľa koníčkov, ktorým sa venuje.

V živote teda lenivý nie je, no vo vzťahu je extrémne pohodlný. Väčšinou príde za frajerkou až vtedy, keď má všetko zo svojho zoznamu vybavené a myslí si, že si u nej oddýchne. Takto to, bohužiaľ, nefunguje.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy