Instagram/ronieofficial

Posledné mesiace boli pre speváčku Ronie poriadnou skúškou. Pred letom utrpela zlomeninu panvy, kvôli ktorej sa musela znovu učiť chodiť. Kým sa jedna zlomenina zahojila, v prvý deň roku 2022 prišla ešte väčšia rana, ale vnútorná. Odišla jej najdôležitejšia osoba v živote. Veronikina mamina umrela nečakane vo veku iba 54 rokov.

Na svojom Instagrame zverejnila krásnu skladbu, ktorou sa so svojou milovanou mamou rozlúčila. „Posledné zbohom som ti dala práve tu💔 preto si to tu chcem nechať navždy. Ľúbim ťa a veľmi mi chýbaš, ani nevieš ako! Ďakujem, že si ma naučila byť silnou, priebojnou, láskavou a krehkou ženou zároveň.

Ďakujem, že si si vybrala mňa! 👼🏼 navždy ti budem za to vďačná a práve preto bolo toto celé vystúpenie len pre teba. Aj keď som to odspievala s gučou v hrdle a slzami na kraji, no viem, že sa ti to páčilo, že si tam bola so mnou a bola si hrdá mamina,“ odkázala jej do neba.

Mnohých fanúšikov Ronie možno prekvapila, keď sa v príbehoch objavila s novou farbou vlasov. Stala sa z nej blondína. Nejde o jej prvú skúsenosť s touto farbou, no doteraz išlo skôr iba o melír. Tento raz sa rozhodla pre výraznejšiu zmenu.

Na otázku, či sa netrápi nad tým, čo si o tom budú ľudia myslieť, speváčka odpovedala, že jej to je úplne jedno. Dôvodom sú aj posledné udalosti v jej živote, ktoré ju utvrdili v tom, že sme tu len obmedzenú dobu, preto je dôležité užívať si a nestarať sa o to, čo si myslia iní.

„Som v životnom bode, kedy ak budem chcieť opustiť republiku, zo dňa na deň odídem. Ak sa chcem odfarbiť, tak to spravím. Ak ako vegánka začnem jesť teraz mäso, tak začnem. Som v bode, kedy je u mňa možné úplne všetko, ale možno sa aj nič nezmení. Ale nedávam si hranice a žijem SEBA,“ prezradila Veronika sledovateľom a ukázala sa s novým účesom.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News