Unsplash/Marie-Michèle Bouchard

Aj keď by si na neho chcela zabudnúť, stále ťa máta a v myšlienkach sa k nemu vraciaš aj pri bežných činnostiach. Tak ti pomotal hlavu, že nedokážeš myslieť takmer na nič iné. No najhoršie na tom všetkom je, že on o teba nemá záujem a všetko to bola jedna veľká hra. 

Chvíľu ste sa spoznávali, písali ste si a možno ste spolu boli aj vonku. Z neho napokon vyšlo, že ťa nechce a môžete ostať iba kamarátmi. Ak si ho chceš vymazať zo svojich spomienok a nechceš, aby si sa k nemu vracala, skús urobiť tieto 4 veci.

Preruš akýkoľvek kontakt

Písalo sa ti s ním síce dobre, ale ak to s ním nemá žiadnu budúcnosť, zbytočne sa budeš trápiť. V tomto prípade môže zafungovať magické „zíde z očí, zíde z mysle“. Prvé dni síce budú náročnejšie, pretože ťa stále bude lákať poslať mu správu, no odolaj, lebo to stojí za to.

Taktiež sa vyhni osobným stretnutiam, pretože v priebehu pár minút by sa ti to všetko vrátilo a tvoja doterajšia snaha prestať na neho myslieť, by bola márna.

Rozptýľ sa koníčkom

Najlepšie bude, ak svoju myseľ zamestnávaš niečím iným. Ideálne niečo fyzické, aby si nemala možnosť odbiehať myšlienkami preč. Nájdi si nový koníček alebo sa venuj tomu, čo doteraz. Určite neseď doma v izbe a nepozeraj do steny. Svoj názor z ničoho nič nezmení, takže ak sa už raz vyjadril, že o teba nemá záujem, rešpektuj to a pohni sa ďalej.

Pracuj na svojom sebavedomí

Toto odmietnutie mohlo zatriasť tvojím sebavedomím. V žiadnom prípade sa nepodceňuj a netráp sa tým, čo si mohla urobiť inak. Povedz si, že môže akurát tak ľutovať, že ťa nechce, pretože prišiel o veľa. Zvyšuj svoju sebahodnotu a dôveruj svojim schopnostiam.

Hľadaj niekoho nového

Klin sa klinom vybíja. Tento tip nemusí fungovať na každú, no zopár z vás to môže oceniť. Ak ti nerobí problém zoznamovanie s novými ľuďmi, tak si skús nájsť „náhradu“. Nemusí ísť hneď o niekoho, s kým prežiješ celý svoj život. Teraz potrebuješ iba zabudnúť a trochu flirtu nemôže nikomu uškodiť.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating