Instagram/musicdailyhu/blacpire

Kevin už nebude nikdy sám! Teda, herec, ktorý stvárnil túto legendárnu postavu. 41-ročný Macaulay Culkin totiž podľa informácii z rôznych zdrojov vrátane magazínu The Sun, požiadal svoju 33-ročnú partnerku, taktiež herečku Brendu Song, o ruku. Potvrdzovať to má obrovský prsteň na jej ruke.

Macaulay sa stal veľkou hviezdou už ako malý chlapec, keď účinkoval vo viacerých filmoch, pričom najväčší úspech mu priniesla rola Kevina McCallistera v nezabudnuteľnej vianočnej klasike Sám doma. Brenda má pritom veľmi podobné skúsenosti, keďže aj ona zažiarila ako mladá herečka napríklad v projektoch pre Disney Channel.

SLEDUJ náš Facebook a HOT NEWS zo sveta šoubiznisu sa dozvieš medzi prvými! Klikaj >>> TU <<<

Dvojica sa zoznámila pri natáčaní filmu Changeland a od roku 2017 tvoria spolu oficiálne pár. Po štyroch rokoch vzťahu sa im narodil syn, ktorý dostal dievčenské menoDakota. Takto sa volala hercova sestra, ktorá nešťastne zomrela v roku 2008 a obaja sa zhodli na tom, že to bude pekná pamiatka.

Zdá sa, že Macaulay sa po mnohých problémoch s drogami dal dokopy a túži po skutočnom rodinnom živote. Znakom má byť aj obrovský prsteň na ruke jeho partnerky.

Pokračovanie článku na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News