Instagram/voyo.sk, Instagram/gogomantv, Instagram/xenia_gregusova

Už o pár dní začína nová reality šou Survivor. Pôjde doslova o boj o prežitie, pretože 24 ľudí zo Slovenska a Česka bude odkázaných na to, čo si sami nájdu a vyrobia na ostrove v Dominikánskej republike. Portál Extra.cz na svojom instagramovom profile zverejnil rozhovor s producentom, ktorý priblížil detaily o tom, ako to bude v divočine prebiehať.

Na Survivor sa zvalila veľká vlna kritiky už hneď na začiatku. Zapojili sa do nej aj bývalí farmári, ktorým sa nepáčila napríklad zostava súťažiacich. O výhru 100-tisíc eur totiž zabojujú aj známe osobnosti.

Podľa producenta šou Marka Orlíka, ktorý sa stal víťazom podobnej súťaže Robinsonov ostrov, budú súťažiaci rozdelení na dva kmene – na celebrity a na tých verejne neznámych. Všetci museli prejsť castingom (aj známe tváre), pričom sa zisťovali ich fyzické a psychické zdatnosti.

Každý jeden z nich bol oboznámený s tým, čo ich bude na ostrove čakať, takže podľa kondície by to mali zvládnuť. Prvé dni podľa jeho slov odhalia, kto si presne naštudoval to, čo tvorcovia o šou hovorili a kto z nich bude nemilo prekvapený.

Orlík prezradil, že nikto z verejne známych ľudí nemal špeciálne zachádzanie a na ostrov by nepustili nikoho, kto by testami neprešiel. Nebudú mať dokonca ani žiadne výnimky, všetkých 24 súperov bude mať rovnaké podmienky a budú mať len to, čo si vlastnými rukami získajú alebo vyrobia.

Kamery by mali snímať všetko dôležité pre šou, dokonca aj v noci, no nebudú nahrávať základné ľudské veci ako vykonávanie potreby či sprchovanie. Predsa len, išlo by o narúšanie súkromia.

Milostné vzťahy medzi sebou môžu mať. „Romanca kvitne všade. To, kto si s kým niečo začne, my, samozrejme, nebudeme kontrolovať, nebudeme do toho zasahovať. Pokiaľ by došlo k nejakým intímnostiam v rámci slušného správania, nebudeme ich ani natáčať a vysielať, toto je čisto na súťažiacich,“ dodal na záver.

Myslíš si, že medzi niektorými hráčmi vzplanie aj láska?

Celé video s producentom si môžeš pozrieť tu

Zdroj: Instagram/extra.cz

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News