Unsplash/Toa Heftiba

Každá žena si pri prvom stretnutí na mužoch všíma niečo iné. Samozrejme, skôr, ako spolu prehodia pár slov, sa nedá hodnotiť nič okrem výzoru, no paradoxne, v konečnom dôsledku to nie je to, čo ju k nemu dokáže priťahovať najviac. Skutočné detaily, vďaka ktorým dostane žena záujem, sa skrývajú v úplne iných veciach.

Toto je 5 vecí, ktoré sú dôležitejšie ako dobrý zadok či úsmev ako z reklamy!

1. Prirodzené sebavedomie

Utiahnutý, tichý, nespoločenský muž si veľmi ťažko získa pozornosť ženy a jej obdiv. Jedine, ak má slabosť na typy, ktoré potrebujú pohladiť a pomôcť vyjadriť sa. Každý človek by mal mať v sebe zdravé sebavedomie, z ktorého ide prirodzená charizma. Pozor, prehnané ego pôsobí priam odstrašujúco!

2. Nevtieravá vôňa

Keď neberieme do úvahy zrak, sú tu ešte ostatné zmysly, ktoré by mali ostať očarené. Jedným z nich je samozrejme čuch. Keď žena cíti jeho jemnú mužskú vôňu, či parfum, ktorý sa hodí k jeho osobnosti, potom je to pre muža veľká výhoda. Lacné spreje a prehnaná dávka však opäť urobia opačný efekt.

3. Zmysel pre humor

Smiech spája všetkých a peknému úsmevu sa odoláva iba ťažko. No aj keby si bola slepá, ak je vedľa teba niekto, kto má zmysel pre humor, kto ťa dokáže rozveseliť a pobaviť, potom to bude mať u teba vždy o čosi ľahšie.

4. Prehľad v témach

Ak by si sa na neho naozaj nemohla pozerať, cítiť jeho vôňu, či dotýkať sa jeho tela, čo by bolo okrem smiechu to, čo by z neho robila muža pre teba? No práve spoločné témy a záujmy, o ktorých by ste sa mohli rozprávať. A aj keby si k nim nemala ty čo povedať, ak má muž v rôznych témach prehľad a rozpráva o nich s vášňou, potom bude v tvojich očiach o level vyššie ako ostatní.

5. Gentlemanské gestá

Nezáleží na tom, ako muž vyzerá, no aj ti dokáže podržať dvere, vyzlečie ti kabát, správa sa na rande slušne a vychovane, má extra body naviac. Gentlemani, zdá sa, pomaly vymierajú, a preto, ak takého chlapa spoznáš, bude sa ti zdať, že si vyhrala jackpot. Nie len, že ti ho budú iné závidieť, ale je vysoko pravdepodobné, že si ťa bude skutočne vážiť a rešpektovať ťa.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating