Pexels/RODNAE Productions

Asi už vieš, že dokonalí muži nejestvujú. Chlapi, ktorí však určite medzi nami existujú, sú mamičkini miláčikovia. Je to presne ten typ muža, ktorý odmieta dospieť a aj do štyridsiatky býva u rodičov a starostlivosť od matky si patrične užíva.

Baran

Muž v znamení Barana si o sebe myslí, že si môže dovoliť priam všetko. Je silný, húževnatý a má v sebe túžbu vyhrať vo všetkom, do čoho sa zapojí. Ale to len navonok. Vyhovuje mu, že sa o neho rodičia starajú, pretože sa vo svete cíti často stratený a neschopný. Často sa skrýva za umelé sebavedomie. Aj keď môže mať dobrú prácu, zodpovednosť by si u neho ťažko hľadala, pretože niekde hlboko v sebe sa bojí neúspechu, takže to radšej nerobí naplno.

Je to typ muža, ktorý si rád užíva a nič vážne nerieši. Problémy a nedorozumenia necháva radšej na mamu, pretože vie, že sa na ňu môže spoľahnúť a ona všetko poctivo vyrieši. Nevie si predstaviť, čo sa stane, keď tu už raz nebude.

Lev

Lev rád rozkazuje a miluje, keď môže mať všetko pod kontrolou. Pokiaľ nemá vážny vzťah, vyhovuje mu žiť s rodičmi a „zneužívať“ starostlivosť mamičky, pretože sa nemusí o nič starať a za nič nepreberá žiadnu zodpovednosť. Zadelí jej úlohy ako generál, ktoré ona zaňho s láskou urobí. V manipulovaní ľudí je majster, no je to negatívna vlastnosť, ktorej by sa mal zbaviť.

Od svojej (budúcej) partnerky očakáva, že ho bude reprezentovať v spoločnosti, pretože on sám je rád stredobodom pozornosti. Takisto chce, aby ho obskakovala a velebila jeho majestátnosť. Potrebuje mať po svojom boku vernú fanúšičku. Mal by však dospieť, pretože takýto život nie je správny.

Panna

Muž v znamení Panny je často chaotickýnemá v sebe rozvinutý cit pre romantiku. Preto mu aj celkom dlho trvá, kým si nájde vzťah a vôbec si ho udrží. Doma sa o nič nestará a do reálneho života je takmer nepoužiteľný. Necháva sa svojou matkou rozmaznávať, pretože je to pre neho pohodlné a on sa môže plne sústrediť len na seba a čo ho baví. Iné činnosti ignoruje a odkladá donekonečna.

Peniaze a zábava s priateľmi sú pre neho často dôležitejšie, než vzťah. Ak uvažuješ o vzťahu s týmto chlapom, budeš mať čo robiť, aby si ho naučila pomáhať v domácnosti a venovať sa tebe.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy