voyo.sk

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Farma 13 sa pred pár týždňami oficiálne skončila a pre mnohých zúčastnených to bola šou, ktorá im zmenila život. Otvorili sa im nové možnosti, stali sa z nich známe tváre, niektorí si na statku našli skutočnú lásku, iní sa viackrát slepo zamilovali, ale rovnako tak si tam poniektorí našli aj nepriateľov. Je totiž úplne normálne, že v spoločnosti toľkých cudzích ľudí si povahovo nesadnú všetci.

Azda najväčšie spory vznikli medzi Stankou a Miškou, ktoré sa pochytili hneď na začiatku, keď Miška prišla na Farmu. Tá sa totiž postavila do sporu medzi Stanku a Mira, ktorí tvorili v súťaži úplne prvý pár. Po hádkach medzi nimi panovala dusná atmosféra a ani pri rozlúčke sa to medzi nimi nezmenilo.

Teraz sa stretli pri spoločnej večeri, počas ktorej sa vytiahli staré spory a opäť, ako inak, došlo k ostrej výmene názorov.

V relácii, ktorá sleduje život farmárov po súťaži, prišli k Stanke domov na návštevu Miki, Peťo, Tete, ale aj Miška. Spoločne si vychutnali večeru, no po dezerte prišiel čas vyjasniť si pár vecí. ,,Ty možno tvrdíš, že si sa do toho konfliktu nechcela zapliesť. Ja chápem, že možno si to myslela fajn, ale viem, aké veci sa udiali potom… Proste aj s tým mliekom, že si mu držala ten pohár pri hube a takéto. To boli také momenty, že som si povedala, že asi teda kamošky nebudeme,“ vyjadrila sa 24-ročná blondínka.

,,Mne dávalo veľký signál, ako si sa správala voči Mirovi a Dávidovi. Ja mám Dávida veľmi rada a videla som, ako ho ponižuješ a ako sa k nemu správaš,“ bránila svoje správanie Miška. Po tom, čo slová naberali silu, prišlo aj na ostrejšie vyjadrenie.

Miška totiž spomenula, že všetko to medzi nimi vzniklo kvôli Stankinej chorobnej žiarlivosti, ktorú prejavila hneď v prvý deň, ako uvidela zvítanie sa s novými farmármi. ,,Kvôli mojej chorobnej žiarlivosti?! Tebe sa zdá, že ja som chorobne žiarlivá? Že my sa pohádame a ty si ideš za ním na hojdačku sadnúť a rozprávaš tam veci na mňa Dávidovi?“ rozčúlila sa Stanka.

Dá sa predpokladať, že tieto dve ženy sa nestanú kamarátkami. To, ako ich hádka skončila si môžeš pozrieť na Voyo.

Zdroj: voyo.markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News