Pexels/olia danilevich

Vzťah by mal byť naozaj vyrovnaný. Mali by ste k sebe pristupovať ako rovnocenní partneri, ktorí nielen berú, ale aj dávajú a zároveň by ste sa mali rešpektovať. Rovnováhu by ste mali ale udržovať aj medzi svojím partnerským a osobným životom. A u chlapov to platí dvojnásobne.

My ženy mávame väčší problém s tým, aby sme sa venovali aj vlastným veciam. Predsa len, chceme, aby bolo všetko dokonalé a neraz kladieme partnerove potreby aj pred tie vlastné. To síce nie je úplne správne, ale deje sa to a mali by sme na tom popracovať.

Rovnako, ako by si si mala vyčleniť čas len pre seba, kedy sa budeš venovať svojim záľubám, by si mala tento priestor dať aj svojmu partnerovi. Ide o kľúčový bod k tomu, aby ste spolu vychádzali dobre a aby vás to neprestalo baviť.

Aj keď sa muži tvária, že sú silní a potrebujú len nakŕmiť a pomilovať, nie je to tak úplne pravda. Aj oni majú ťažkosti v práci, musia sa vysporiadať so svojimi myšlienkami (často negatívnymi) a to posledné, čo potrebujú, je neustála snaha priateľky o komunikáciu.

Možno to vyznieva trochu hlúpo, ale predstav si, ako sa cítiš, keď si nahnevaná a frajer ti položí otázku, či ti niečo je. Tvoj tlak rapídne stúpa a máš pocit, že väčšiu hlúposť sa už ani nemohol opýtať. To isté zažívajú aj naše polovičky.

Nezahlť ho hneď, ako sa vráti domov z práce, radšej počkaj, kým bude pripravený a trochu uvoľnený. Nefrfli, keď chce ísť von s kamarátmi alebo si chce zahrať nejakú hru. Nechaj ho, aby sa mohol venovať svojim koníčkom. Tieto chvíle muži berú tak, že si konečne môžu trochu vydýchnuť a byť sami sebou bez toho, aby sa museli obávať náladovosti svojej drahej.

Ak mu tento čas vyčleníš, uvidíš, že sa zmení k lepšiemu aj váš vzťah. Tým, že partner bude viac uvoľnený, bude aj milší a možno sa bude viac zaujímať o to, aby si rovnako šťastná bola aj ty. Naozaj v tomto nebuď sebecká a nechci ho vlastniť. Ak by si to chcela urobiť, oveľa rýchlejšie by si ho od seba odohnala.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating