Unsplash/Giorgio Trovato

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Opäť je tu pondelok, nový týždeň a s ním aj týždenný horoskop pre všetky znamenia. Poď sa pozrieť, čo ťa podľa toho tvojho čaká od 18. do 24. októbra 2021.

Baran

Začiatok týždňa budeš mať úspešný, pretože ťa nečaká veľa úloh. Tie sa nakopia až v strede, kedy budeš pracovať pod stresom. Mala by si chodiť každý deň na čerstvý vzduch, pretože ťa to prinúti viac rozmýšľať a uvedomíš si, že sa nemusíš nikam ponáhľať. Víkend bude oddychový, pretože ťa nečakajú žiadne hádky.

Býk

Už od pondelka budeš pociťovať bolesť hlavy, pretože si dehydrovaná. Každý deň by si mala vypiť minimálne 2 litre čistej vody. Vďaka tomu nebudeš unavená a budeš mať viac energie na to, aby si si plnila svoje povinnosti. Koncom týždňa môžeš prísť k zraneniu, preto by si nemala veľmi riskovať pri športe.

Blíženci

Tento týždeň bude tvoj. Každý deň budeš zažívať niečo nové a konečne si skúsiš život, aký by si si priala. Zlepšiť ti ho môže iba voľno v práci, ktoré si môžeš zobrať, pretože si veľa pracovala. Vďaka tomu budeš na každého milá a tvoj priateľ ťa nebude spoznávať. Doslova budeš žiariť až do konca týždňa.

Rak

Začiatok týždňa sa ti vydarí, avšak neraduj sa predčasne. Vďaka tvojmu veľkému elánu môžeš rýchlo spadnúť a nemusí ti nič vyjsť. Mala by si sa držať nohami pevne na zemi, pretože pád ťa bude bolieť. Víkend osláviš vonku v bare.

Lev

Už od pondelka budeš nahnevaná, pretože nič nevyjde tak, ako si predstavuješ. Všetky tvoje plány sa pokazia a budeš nútená vymyslieť niečo iné. Kvôli tomu budeš negatívne naladená a nič ťa nebude baviť. Zlepšiť náladu ti pomôže len priateľ, ktorý ťa zoberie na rande a cez víkend pôjdete na výlet.

Panna

Tvoj týždeň bude plný nových vecí a výziev. Čakajú ťa príležitosti, ktoré sa nemusia opakovať, preto sa im nebráň. Vďaka nim sa niečo nové naučíš a pochopíš, že život je práve o spoznávaní krajín a cestovaní. Víkend bude pre teba úspešný.

Váhy

Hoci sa na nový týždeň netešíš, celkom sa ti vydarí. Čakajú ťa slušné veci, ktoré ťa budú baviť a niečo nové sa naučíš. Bude sa ti to hodiť do životopisu, preto by si nemala byť lenivá a naozaj tvrdo pracovať. Vďaka tomu budeš mať voľný víkend a môžeš si užiť poslednú turistiku v tomto jesennom období.

Škorpión

Začiatok týždňa ťa bude mierne stresovať, pretože už od rána budeš mať veľa povinností. Mala by si sa vyzbrojiť veľkou šálkou kávy, inak sa môže stať, že pondelok ani neprežiješ. Zvyšok týždňa sa ti bude dariť, nečakajú ťa žiadne veľké hádky a dokonca to vyzerá tak, že by si mohla ísť cez víkend na oslavu svojej kamarátky.

Strelec

Tvoj týždeň bude hektický, pretože budeš mať nové povinnosti, no budeš si musieť dokončiť aj tie, ktoré ti zostali z minulého týždňa. Kvôli tomu sa z práce nedostaneš pred záverečnou a zostaneš tam úplne posledná. Koniec týždňa nebude o nič lepší, pretože ťa zavalí prácou rodina. Nedajú ti vydýchnuť ani na malý moment.

Kozorožec

Myslíš vždy len na to najhoršie. Kvôli tomu si sťažuješ život, pretože nič nie je také zlé, ako to vyzerá. Nakoniec všetko dobre dopadne a poučíš sa z toho. Čaká ťa týždeň plný priateľov, lásky a radosti. Ani jeden deň nebudeš v smútku, pretože budeš mať okolo seba ľudí, ktorým na tebe záleží. Víkend stráviš s rodičmi, ktorých si dlho nevidela.

Vodnár

Začiatok týždňa pre teba nebude dobrý, no všetko sa zmení v stredu, keď ti príde dlho očakávaný darček. Vďaka nemu budeš šťastná a pocítiš zmenu aj v tvojom správaní. Koncom týždňa choď do fitness centra, pretože tam máš najväčšiu šancu stretnúť niekoho, kto zmení tvoj život. Víkend u teba bude oddychový, no mala by si si dať pozor na hádky, ktoré sa môžu objaviť.

Ryby

Tento týždeň budeš pracovať usilovne ako včelička. Vďaka tomu ťa nadriadení pochvália a dostaneš odmenu, ktorú si nečakala. Všetko sa bude vyvíjať dobre až do momentu, kým nestretneš svojho ex. Pretože sa ti črtá nový vzťah, celkom ťa to vyvedie z miery a nebudeš vedieť ako zareagovať. Našťastie, koniec týždňa bude menej stresujúci.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy