instagram/jasmina_alagic

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ľuďom na sociálnych sieťach neujde naozaj žiaden detail. Presvedčila sa o tom aj obľúbená moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská, ktorá na svoj Instagram postla nevinnú fotografiu jej domácej pohody. Emócie, ktoré ňou ale vyvolala, boli úplne opačné.

Vždy optimistická a pokorná Jasmina má v živote na prvom mieste svoju rodinu. S manželom Patrikom „Rytmusom“ Vrbovským a synčekom Sanelom, žijú v nádhernom dome v Malinove, kde si užívajú svoju harmóniu. Svojim fanúšikom na sociálnych sieťach odhaľuje aj to, ako to u nich vyzerá.

Moje najobľúbenejšie a najdôležitejšie miesto na celom svete – NÁŠ DOMOV,“ vyjadruje sa často pod svojimi fotografiami. Podobne to bolo aj pri nedávnom príspevku.

Na Instagram pridala fotografiu, na ktorej leží v obývačke na zemi pri synčekovi a spoločne pozerajú televíziu. „Najkrajšie miesto na zemi, doma,“ napísala. Ľudia si však okamžite všimli niečo naozaj desivé. V pozadí je totiž umiestnená dekorácia, ktorú pripravila kvôli blížiacemu sa Halloweenu. 

Ide o strašidelnú bábiku, ktorá výzorom pripomína tie z hororových filmov. Sledovateľov trápi aj to, že sa takéto „strašidlo“ nachádza v blízkosti malého chlapčeka. „Tá bábika vzadu je na infarkt. / Z tej bábiky ide zlá energia. / Bojím sa tej bábiky. / Neviem, či by som toto tam v rohu pri telke chcela mať doma,“ takto znie väčšina komentárov.

Všimla si si ju aj ty?

Jasmina ju ukázala na stories aj zblízka. Bála by si sa ju mať doma?

zdroj: instagram/jasmina_alagic

Instagram/jasmina_alagic

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News