Unsplash/Pablo Merchán Montes/ Mgg Vitchakorn

Večerný hlad je nepriateľom mnohých žien, ktoré sa snažia schudnúť. Cez deň sa obmedzujú, no večer ich to dobehne. Vlčí hlad, kedy by zjedli celú chladničku aj s dezertom.

Pokiaľ si aj ty teraz večer hladná, skús si pripraviť jedlo zo zeleniny, ktorá obsahuje veľa vlákniny. Vďaka nej budeš zasýtená, no potešia sa aj tvoje črevá. Nepriberieš z nej, pretože obsahuje málo kalórií.

Vyskúšať môžeš cuketu na masle, mrkvové hranolčeky, zapekanú zeleninu so syrom a vajíčkom, alebo si môžeš napariť brokolicu a posypať ju syrom s nízkym obsahom tuku.

Vybrali sme pre teba tie najlepšie recepty, ktoré ti nezaberú ani 15 minút a určite sa z nich výborne naješ. Ak sa nebojíš pečiva, ako niektoré dámy, môžeš si k zelenine pridať kúsok celozrnného chleba. Taktiež obsahuje veľmi prospešné látky, ktorým sa tvoj žalúdok poteší.

Na záver ťa prekvapíme – pokiaľ si urobíš na večeru zeleninové jedlo, do rána môžeš aj „schudnúť“, pretože tvoje telo bude správne tráviť a tak pocítiš po zobudení úľavu a budeš o pár gramov ľahšia.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife