instagram.com/jamienkidd instagram.com/kladivovakaterina

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Blíži sa jeseň a s ňou aj sychravé počasie a obdobie, kedy ráno svieti slnko a poobede je už búrka. Práve v tomto (ne)čase by sa mal nosiť v kabelke dáždnik, ak ho však doma zabudneš, pomôže ti módny doplnok, ktorý ti nesmie chýbať ani počas tejto jesene či babieho leta. 

Práve klobúk podčiarkne tvoju ženskosť a urobí z teba nezabudnuteľnú femme fatale. K správnemu outfitu, vo farbe a veľkosti dokáže doplniť celkový look. Klobúky sú a vždy budú veľkým módnym hitom. Na leto slamené, na jeseň z pevného materiálu, no prerazili aj takzvané “rybárske klobúčiky”.

Chráni tvoj make-up pred búrkou, ktorá práve na jeseň môže hocikedy vypuknúť, pomáha aj proti nepoddajným vlasom, ktoré vďaka vlhkosti naberú objem. Rovnako ti pomôže aj pred slnkom, ktoré sa počas babieho leta objaví na oblohe so závratnými teplotami. 

Prinášame ti nie len inšpiráciu na rôzne farby a tvary klobúkov, ale aj účesy pod klobúk, s ktorými budeš vyzerať dokonalo. Mýtus o tom, že klobúk len pokazí už upravené vlasy, tak jednoducho vyvrátime, a ty ho tak môžeš nosiť bez obáv.

Návody na krásne účesy pod klobúk sa nachádzajú aj na YouTube, inšpiráciu tak môžeš nabrať aj z videí, kde sa nachádzajú aj presné postupy. 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieBeauty