YouTube/Phantoms Crew

Slovenskú tanečnú skupinu Phantoms Crew si určite pamätáš aj zo súťaže Česko Slovensko má talent. Partia šikovných chlapcov každým svojím vystúpením ukazuje svoj talent a to, že im to spolu naozaj ide. Najnovšie sa predviedli na svadbe jedného z členov tímu, Radovana, a jeho teraz už manželky Veroniky. 

Talentovaní tanečníci a zároveň priatelia si pre nevestu pripravili naozaj vydarené tanečné prekvapenie a poňali ho v trochu netradičnom štýle. Spojili moderný tanec s folklórnym oblečením a ľudovou skladbou „A ja taka dzivočka“, ktorú prespievala, napríklad aj kapela IMT Smile.

Určite ti odporúčame toto video pozrieť a veríme, že ti vyčarí úsmev na tvári, keď budeš vidieť radosť všetkých prítomných.

Chlapcom sa vystúpenie naozaj veľmi podarilo a užívala si ho nielen nevesta, ale aj všetci prítomní svadobčania. Nebolo to dokonca prvý raz, kedy si tanečníci z Phantoms Crew pripravili takéto svadobné tanečné prekvapenie.

Podobné si pripravili aj pred dvoma rokmi na svadbe Nora a pred tromi, keď sa ženil ďalší člen Juraj. Je krásne vidieť, že chlapci nie sú len tanečnými parťákmi, ale aj skutočnými priateľmi.

Zdroj: YouTube/Phantoms Crew

Viac z kategórieLife