Instagram/lostitalianos

Pre každú ženu predstavuje pojem „správny muž“ niečo iné. Jedna si praje, aby jej správny muž nosil domov kvety každý večer, druhá zase túži po výletoch a dovolenkách, tretia chce, aby jej postavil vlastný dom a mali spolu veľa detí…

Avšak, jedno je isté. Ten správny chlap by mal vo vzťahu robiť tieto veci a povinnosti. Iba tým preukáže, že je danej ženy hodný a dokáže s ňou vychádzať.

1. Vedieť sa o partnerku postarať. Teraz nemáme na mysli obskakovanie ženy vtedy, keď je chorá (to je samozrejmosť). Máme na mysli finančné zabezpečenie, aby v domácnosti nič nechýbalo, aby jej nechýbala pozornosť, láska a aby sa stále cítila milovaná a chcená.

2. Vykonávať domáce práce. Vzťah je o dvoch ľuďoch, preto by muž nemal nechávať všetko na žene. Ten správny chlap vždy priloží ruku k dielu. Keď žena umýva riad, on ho poutiera a odloží. Keď povysáva, on poumýva podlahu.

3. Platiť všetko načas. Či už ide o zaplatenie nájmu (ak spolu bývajú), platenie elektriny, internetu, ostatných výdavkov alebo jeho súkromných záväzkov. Žiadna priateľka by nechcela muža, ktorý sa vie s platbami omeškať a robiť si tak nedoplatky.

4. Opravovať pokazené veci. V 21. storočí si vedia s pokazenými vecami poradiť aj ženy, no vždy je skvelé, keď partnerka vie, že sa môže na niekoho spoľahnúť.

5. Vychádzať s jej rodičmi. Každý správny muž by mal byť diplomat. Nemusí byť v tom pravom slova zmysle, no stačí, ak sa nebude pred jej rodičmi správať povýšenecky, sebecky a nepríjemne. Vždy by sa mal snažiť o to, aby spolu vychádzali, aj keď bolo zoznámenie trochu ťažšie.

6. Starať sa o seba a o svoje zdravie. Keď je muž single, po určitom čase sa začne zanedbávať. Vo vzťahu by to nemal robiť. Vždy by sa mal snažiť o to, aby bol pre partnerku stále príťažlivý a upravený.

7. Myslieť na budúcnosť. Čo sa stane o mesiac, o pol roka, o rok? Žiadnemu chlapovi by nemalo chýbať myslenie do budúcnosti, pretože keď to tak nebude, on a aj jeho vzťah bude stratený. Žena sa potrebuje spoľahnúť, že má pri sebe zodpovedného muža.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating