Instagram/sophiesinacori

Kto by to bol povedal, že aj muži sú vyberaví. Po našom úspešnom článku, aké ženské oblečenie chlapov najviac priťahuje, sme sa pozreli na to, čo neznášajú. 

V dnešnom článku ti prezradíme, ktoré oblečenie by si nemala nosiť. Opačné pohlavie doslova odpudzuje.

Baleríny

Chlapi milujú ženy na podpätkoch. Sú pre nich stelesnením ženskosti a pridávajú dievčatám na sebavedomí. Pokiaľ si však do mesta obuješ baleríny, žiadneho muža nezbalíš. Sú pre nich vyslovene anti-ženské.

Mini sukne

Trend mini ide pomaly, ale isto do úzadia. Na scénu prichádzajú sukne po kolená a ich midi verzie. Nepôsobia na ženách lacno a neodhaľujú ich úplne celé. Sú príjemným kompromisom.

Šiltovka

Obľúbený módny kúsok, ktorý sa skôr hodí chlapcom, než dievčatám. Nevnímajú to za príťažlivé, pretože nežné pohlavie v šiltovke vyzerá chlapsky. O taký výzor partnerky žiadny muž nestojí.

Voľné rifle a nohavice

V ženskom šatníku by sa vôbec nemali objaviť. Neformujú postavu a ženu skôr vykresľujú v horšom svetle. Najmä teraz v lete by mali dievčatá nosiť šaty, tie sú pre mužov zvodnejšie.

Kombinované doplnky

Žiadneho muža nezaujmeš, ak pokombinuješ všetky doplnky a bižutériu, ktorú doma nájdeš. Stav na jeden materiál – buď si vyber zlaté, strieborné alebo iné doplnky, no vždy v jednej farbe. V žiadnom prípade si ich však nedávaj na seba všetky.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieSom_fashionista